Skincare

Protecție solară cu gama UVEBLOCK de la Isispharma

Bună dragile mele,

Știm toți că soarele este prietenul nostru, dar în același timp ne poate fi și dăunător dacă nu ne protejăm. Sursa importantă de lumină și căldură, stimulează sinteza de vitamina D și eliberează serotonina și endorfinele, hormonii fericirii. De asemenea stimulează sistemul natural de apărare și poate fi, în unele cazuri, factor benefic în diferite patologii.

Pe cât de mult iubesc eu soarele, cu atât consider că este principalul factor pentru apariția ridurilor și îmbătrânirea pielii. Astfel, trebuie să ne protejăm și să folosim factor de protecție indiferent de anotimp, indiferent dacă stăm în casă sau nu și slavă Domnului avem o mulțime de produse de unde putem alege. Veți spune poate: de ce trebuie să folosesc factor de protecție în casă? Ei bine și lumina albastră sau infraroșie emisă de telefon, laptop, televizor sunt o sursă de radiații .

Gama UVEBLOCK- complex brevetat Sunstress Protect

Într-un articol trecut vă povesteam cât de mult a evoluat industria dermatocosmeticelor și cum reușesc să înglobeze într-un singur produs toate necesitățile tenului meu, al vostru. Și vreau să vă vorbesc despre gama UVEBLOCK de la Isispharma ce au dezvoltat un complex brevetat Sunstress Protect ce conține 3 substanțe active care protejează de radiațiile UV stimulând sistemul natural de apărare și regenerare. De asemenea oferă formule de toleranță foarte ridicată pentru întreaga familie, prietenoase cu pielea sensibilă, precum și texturi care se potrivesc perfect fiecărui tip de piele.

UVEBLOCK SPF 50+ Fluid- Fluid cu protecție solară SPF50+

Oferă o protecție foarte ridicată UVA/UVB de spectru larg și luptă împotriva leziunilor celulare induse de razele infraroșii. Formula cu toleranță foarte bună special dezvoltată pentru pielea sensibilă. Se găsește în 2 variante incoloră sau nuanțatoare. Cel mai mult îmi place varianta nuanțatoare care deși vine într-o singură nuanță, aceasta se adaptează culorii pielii tale. Se aplică foarte ușor și intră în piele repede. De asemenea, varianta incoloră nu lasă pelicula aceea albă.

UVEBLOCK SPF 50+ Spray Kids- Spray pentru copii cu protecție solară foarte ridicată

Acest spray oferă o protecție solară foarte ridicată UVA/UVB cu spectru larg. Formula cu toleranță foarte bună, specific dezvoltată pentru pielea sensibilă a copiilor. Eu nu am copii încă, dar cu siguranță o voi folosi pe restul corpului. Mereu am fost de părere că produsele pentru bebeluși/copii sunt mult mai atent studiate și implicit mai bune. Și acesta are o formulă simplificată cu un număr redus de substanțe active pentru o toleranță maximă. Se aplică ușor și are o textură non-grasă și non-lipicioasă. De asemenea intră foarte repede în piele și nu lasă urme albe.

Trebuie să vă menționez că toate produsele din gama UVEBLOCK sunt Fara parfum • Fara alcool  • Hipoalergic • Non-comedogenic • Rezistent la apa • Fotostabil. Ca orice SPF se recomandă să reaplicați frecvent dupa înot, activități sportive sau frictiuni.

Voi ce SPF folosiți la pe perioada verii?

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *