Skincare

Obține bronzul perfect cu Elmiplant Coconut Oasis

Bună dragile mele,

Chiar dacă vara este pe terminate vremea ține cu noi. Deși soarele este cel mai bun prieten, poate fi și foarte nociv dacă exagerăm cu expunerea la soare. De aceea trebuie să ne protejăm piele fie cu ajutorul produselor cu factor de protecție , fie nu ne expunem în orele cu risc.

Eu tocmai ce m-am întors de la mare și am luat cu mine foarte multe produse cu SPF. Bineînțeles că nu am putut să le consum pe toate, aș fi avut nevoie de vreo 3 luni de stat la mare să pot să termin tot ce mi-am luat.

Vreau să vă povestesc despre 2 produse nou lansate de la Elmiplant. Au venit exact înainte cu o zi să plec la mare și am zis că trebuie neapărat să le iau cu mine. Este vorba despre uleiurile protectoare cu ulei de cocos din gama Coconut Oasis. Acestea vin în 2 variante SPF 30- protecție ridicată și SPF 20- protecție medie.

Uleiul protector are în compoziția sa ulei de cocos din 100% natural și din surse sustenabile. Odată aplicat dă un efect de răcorire pielii. Pe recipient scrie că nu reține particulele de nisip, însă eu nu am observat acest lucru. Am observat că are o rezistență crescută la apă, dar eu pentru a fi sigură nu am reaplicat. Orice factor cu protecție solară se reaplică la un interval de 1h-2h în funcție de factorul de protecție pe care îl are.

Care este produsul cu factor de protecție preferat?

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *