Skincare

Pregătește-te de vară cu Charm Beauty

Bună dragile mele,

Prin luna aprilie plănuisem un Blogger Meeting pe zona Sud-Muntenia, dar nu s-a mai concretizat din cauza pandemiei. Dar cu siguranță va urma după ce ne vom mai liniști. Unul dintre sponsorii ce urmau a ne fi alături au fost cei de la Charm Beauty. Ne-au trimis fiecăreia dintre noi câte un goodie bag cu produse delicioase. Spun asta pentru că miros incredibil, iar șa prima vedere îți vine să le mănânci.

Goodie bag CHARM BEAUTY

Bunătățile ce se aflau în acea punguță au fost :

  • Scrub Almond Honey
  • Crema de corp Almond Honey
  • Sapun cu Uleiuri esentiale
  • Balsam pentru buze Bomb
  • Un pouch cu 3 mostre de scrub

Scrubul Almond Honey miroare incredibil și îndeparteaza dintr-o singură mișcare celulele moarte. De asemenea oferă o piele curată și catifelată. Conține vitaminele A, E si F, pentru a ajuta la producerea colagenului și pentru a reda elasticitatea pielii. După utilizare lasă pielea fină și catifelată datorită concentrației puternice de unt de Shea, care contribuie la recondiționarea pielii redându-i strălucirea naturală. Mi-a plăcut mult că nu este deloc agresiv cu pielea și aș putea să îl folosesc chiar de mai multe ori pe săptămână.

Crema de Corp Almond Honey este un mix de ingrediente ce îți va face pielea catifelată și netedă, o va hidrata în profunzime și va lăsa un miros plăcut de lungă durată. Nu lasă urme grase, se absoarbe repede în piele. Untul de shea hidratează și protejează pielea împotriva factorilor dăunători ai mediului, previne primele semne de îmbătrânire ale pielii. Este un deliciu pentru pielea noastră.

Sapun cu uleiuri esentiale- Sweet Star Surprise– arată într-un mare fel, mai exact ca o felie de tort. Miroase a prăjiturele și curăță foarte bine. Lasă pielea catifelată și hidratată. Conține uleiuri esențiale de lychee, ylang ylang și magnolia.

Balsam de buze- Bomb strange fruit lip tint– este un balsam de buze fructat (are miros de zmeură) care odată aplicat îți vine să-l mănânci. Este transparent și oferă hidratare buzelor.

Pouch-ul cu mostre scrub – într-un pouch simpatic auriu perfect de luat în geantă am găsit câteva mostre din exfoliantul cu cocos și lime care miroase genial. Am încercat unul, dar sunt perfecte pentru luat în călătorii, deci le voi păstra pentru acele ocazii.

Produsele le găsiți AICI. Pe site-ul lor veți găsi multe bunătăți începând de la produse pentru îngrijirea corporală până la bombe efervescente.

Voi ați folosit produsele Charm Beauty?

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *