Skincare

WAWA Fresh Cosmetics- Crema 30 S Lift Instant

Bună dragile mele,

V-am mai povestit cât de mult mă bucură când descopăr și testez un produs cosmetic al unui brand românesc. Ba mai mult atunci când acesta se înțelege cu pielea ta este și mai mare iubirea. Astăzi vreau să vă povestesc despre WAWA Fresh cosmetics . În laboratorul Wawa se produc cosmetice 100% vegetale, cu ingrediente organice de cea mai bună calitate, notificate la Comisia Europeană, și cu studii clinice de eficienta remarcabila. 

Povestea din spatele brandului

Sunt produse create din dragostea unei mame pentru copiii ei! Pentru ca ne pasa de clientii nostri, am dorit ca produsele noastre sa fie eficiente si proaspete, de aceea am ales sa le fabricam manual, cu un termen de valabilitate de doar 6 luni. Fondatoarea acestui brand, Andrada Horoba:

„Wawa Fresh Cosmetics este tot ceea ce mi-am dorit ca și client, produse de îngrijire eficiente, cu ingrediente organice, proaspete și un brand care înțelege că este o piesă din puzzle-ul de îngrijire al pielii mele.”

Crema 30 S Lift Instant

Este o cremă ușoară care oferă hidratare 24 de ore pentru a reda suplețea. Hidratează și reduce în mod vizibil aspectul liniilor fine și al ridurilor, oferindu-vă un efect imediat de lifting. O formulă foarte eficientă care utilizează cea mai recentă tehnologie vegetală de îngrijire a pielii, pentru a reduce vizibil liniile fine, a conferi fermitate, pentru a netezi și retexturiza pielea. 30S LIFT INSTANT este un cocktail puternic de ingrediente cu teste clinice de eficiență create pentru a vă transforma tenul. 

  • PerfectionPeptide P7TM protejează ADN-ul împotriva oxidării și este un regenerator celular de apărare
  • Homeostatin ™ crește sinteza colagenului I și III, ceea ce duce la reducerea ridurilor;
  • Tens’up TM este un agent activ cu un efect de lifting instantaneu care îmbunătățește semnificativ aspecul ridurilor;
  • Sodium Hyaluronatul conferă  pielii un aspect suplu, sănătos și cu  mai puține riduri;
  • Colagenul & Elastina se completează reciproc pentru a reda frumusețea, fermitatea și starea de sănătate a tenului.

Am început să o folosesc când tenul meu chiar avea nevoie de hidratare, dar în același timp nu voiam o formulă grea. Este perfectă pentru toate tipurile de ten. Are un ambalaj foarte drăguț, iar pompița ajută la dozarea perfectă a produsului. O aplic dimineața și seara pe tenul curat. Are un miros subtil și o consisteță foarte lejeră.

Aș vrea să menționez faptul că nu v-aș recomanda niciodată produse doar de dragul de a recomanda ceva, fără a le fi testat înainte. Este părerea mea sinceră, cu mențiunea că fiecare dintre noi este diferit. Ce produse funcționează la mine, altor persoane este posibil să nu se potrivească. Puteți să intrați pe blogul lor, unde explică în mod detaliat despre produse și ingredientele folosite.

Voi ați încercat produsele WAWA?

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *