Uncategorized

Noutăți de la C-Thru și Wash&Go

Bună dragile mele,

De curând au ajuns la mine câteva noutăți de la C-thru și Wash&Go. Mi-au plăcut tare mult și vreau să vă povestesc și vouă despre ele. Este vorba despre noul parfum C-Thru Harmony Bliss și măștile pentru păr Wash&Go.

C-THRU HARMONY BLISS

Despre parfumurile celor de la C-thru v-am mai povestit cât de mult îmi plac într-un articol aici. Deci cu siguranță nu avea cum să mă dezamăgească și acest nou parfum. Harmony Bliss, care a înlocuit fostul Tender Love, este un parfum floral fructat aromatic pentru femei. Eu nu sunt fană parfumuri dulci, dar acesta chiar este pe placul meu. Capul de fructe conține sorb de pere, mandarine și căpșuni. Iasomia, mangoliile și trandafirii se vor desfășura într-o inimă pur florală. Amberise calde, lemn ușor și mosc înconjoară compoziția. Senzual și plin de feminitate.

De asemenea am primi și deodorantul spray C-THRU Harmony Bliss care completează perfect parfumul din aceeași serie. Combate eficient transpirația nedorită, îngrijește pielea axilelor și o menține proaspătă și frumos parfumată, ore în șir.

WASH AND GO HAIR SHIT MASK

Despre Wash&Go cu siguranță am auzit cu toții prin prisma vestitului lor șampon. Aș putea spune că nu cred că există persoană care să nu fi încercat măcar odată șampoanele lor. Cu trecerea timpului aceștia au evoluat și au extins gama de produse. Odată cu asta au lansat și măștile ”șervețel” cum le spun eu, deși mai mult este o cască care se aplică pe păr. Au 3 variante disponibile: Repair Protection (pentru părul uscat și deteriorat), Shine Treatment (pentru păr lipsit de strălucire) și Color Protection (pentru păr vopsit).

Mi-au plăcut toate trei în egală măsură și în mod sigur o sa le cumpăr când le voi vedea în magazine. Iar când plec în vacanță îmi sunt foarte practice deoarece nu ocupă nici mult spațiu și sunt foarte ușor de folosit. Nu trebuie decât să înfășori părul în cască și să aștepti 15 minute pentru un tratament. Măștile pot fi folosite atât înainte cât și după spălare.

Ati incercat mastile astea de par de la Wash & Go? Cum vi se par? Care este preferata voastra?

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *