Lifestyle

Ce cadouri îi poți cumpăra celui mic de 100 lei de la Decahtlon?

Bună dragile mele,

O nouă provocare a prietenilor de la Decathlon a ajuns la mine, mai exact: Tu ce ți-ai fi dorit când erai copil să primești la început da vară? Am stat puțin să mă gândesc și răspunsul este că îmi doresc orice ține de joacă, de timp petrecut în aer liber. Spun asta pentru că am avut o copilărie tare frumoasă, petrecută la țară și unde îmi făceam jucării din orice găseam.
Prietenii de la Decathlon vin în ajutorul nostru cu idei de cadouri la prețuri mai mult decât decente. Așadar am și eu niște propuneri pentru voi. Deja știu și pentru cine voi alege cadoul, pentru micuța mea prietenă.

Bluză educație fizică bumbac roz fete

Este un produs conceput pentru educație fizică, dar și pentru activitățile de zi cu zi. O bluză simplă, din material care protejează de frig în timpul sezonului intermediar, înainte, în timpul și după efort. Material extensibil şi fin la atingere! O să-i placă cu siguranță, mai ales că rozul este culoarea ei preferată. Prețul acesteia este de 44,99 lei.

Media 0

Colanți 100 educație fizică negru fete

Și ce se asortează mai bine cu bluza roz de mai sus dacă nu o pereche de colanți simpli negri și super versatili. Sunt un produs conceput pentru educație fizică și sport dar și pentru activitățile de zi cu zi. Colanții sunt confortabili datorită materialului din bumbac cu elastan. Au o croială ajustată, iar lungimea loe este medie. Prețul este de 24,99 lei.

Media 0

Încălțăminte Power Walking 100 Gri-Roz Copii

Bineînțeles că nu putea să lipsească și o pereche de adidași cu detalii roz. Am ales un produs conceput pentru mers sportiv, pentru orele de sport de la școală și activitățile zilnice ale copiilor. Pentru ca cea mică să se poată bucura din plin de sport, acest model de încălțăminte flexibilă a fost creat cu concept Flex-H.

Media 0

Set Rachete Badminton

Vara este foarte aproape și sper că vremea va fi foarte bună să ne putem bucura de sportul nostru preferat, mai exact badminton. Așadar am ales un set de rachete în culori vesele de roșu-albastru. Cadrul rachetei este din 100%, deci sunt foarte rezistente. Acest set este un produs conceput pentru badminton, pentru nivelul începător. Este ideal pentru inițierea în badminton a oricărui copil. Setul conține două rachete pentru copii și doi fluturași din plastic. Prețul este de 39,99 lei.

Media 0

Bicicletă Unicorn Copii

Pentru că micuța mea își dorește tare mult să învețe să se plimbe cu bicicleta am găsit bicicleta perfectă pentru ea. De la design până la culoare și calitate, totul este la superlativ. Bicicleta este special concepută pentru inițiere în mersul pe bicicletă. Bicicletă adaptată pentru copiii de 3-5 ani (cu înălţimea cuprinsă între 90-105 cm). Bicicletă are roți ajutătoare ce îi permit copilului să învețe să meargă pe bicicletă, în ritmul său. Nu prezintă risc de accidentare, datorită protecției pentru lanț. Cadrul bicicletei este din 100% oțel astfel oferă un plus de confort și de siguranță. Are frâne cantilever în față și frână tambur în spate, pentru o frânare progresivă. Prețul este de 599,99 lei.

Media 0

Acum vin și eu și vă întreb, ce ți-ai fi dorit când erai copil să primești la început de vară?

11 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *