Fashion

We Velvet – universul genților

Bună dragile mele,

Fiecare dintre noi avem o perioadă în care ”n-i se pune pata”, la propriu, pe ceva, fie un produs cosmetic, fie o piesă vestimentară, fie un anumit aliment. Ei bine eu în ultima perioadă am devenit obsedată de genți. V-am mai povestit cât de pasionată sunt de genți, însă în ultimul timp acest lucru s-a acutizat. Despre site-ul celor de la We Velvet, sau universul genților cum îmi place mie să-i spun,știam de ceva timp și am admirat de fiecare dată colecțiile lor. La ei pe site găsiți, pe lângă genți din piele naturală, genți din piele ecologică de foarte bună calitate, și rucsacuri, portofele și accesorii.

Pe mine m-au cucerit câteva genți atât din piele naturală, cât și din piele ecologică și trebuie neapărat să-mi comand măcar una.

GEANTĂ BLEUMARIN PIELE ECO LINA

Geanta Lina este acel accesoriu pe care îl alegi atunci când ai nevoie de un plus de strălucire și eleganță. Este un model deosebit de frumos, cu un design feminin, trendy și foarte ușor de accesorizat. Geanta este confecționată din piele eco rezistentă și plăcută la atingere de care te vei îndrăgosti de la prima purtare. Îmi place foarte mult faptul că materialul este unul dur și astfel nu v-a suferi modificări pe parcursul purtării. Și ceea ce m-a cucerit este culoarea bleumarin, culoarea mea preferată. La interior dispune de un compartiment spațios și 2 buzunare fără fermoar. Lungimea lanțului este de aproximativ 130 de cm, iar dimensiunile ei sunt 19x27x8.

GEANTĂ NUDE PIELE ÎNTOARSĂ CLOUDIA

O geantă nude nu cred că ar trebui să-i lipsească niciunei femei din gerderobă. Frumusețea autentică și materialul 100% natural fac din această gentuță un accesoriu demn de o regalitate. Pielea întoarsă este recunoscută pentru rezistența și pentru textura sa catifelată ce oferă senzația atingerii unui nor pufos. Geanta este confecționată din piele naturală matlasată și dispune de un buzunar liber și un buzunar mic, cu fermoar. Barte apentru umăr este confecționată din același material și este reglabilă. La interior dispune de un compartiment spațios și un mic buzunar cu fermoar. Bareta de umăr este ajustabilă, iar dimensiunile sunt 20x24x6 cm.

GEANTĂ VIOLET PINK PIELE NATURALĂ CU IMPRIMEU CROCO ALLEGRIA

Totul e mai simplu atunci când ai la îndemână un accesoriu atât de practic precum geanta Allegria de la We Velvet. Creată ca să-ţi aducă bucurie şi un plus de strălucire, geanta Allegria face mai mult decât atât: îţi reliefează cele mai frumoase caracteristici. Datorită designului inteligent, a culorii sale splendide şi mai ales datorită faptului că este atât de practică şi încăpătoare, geanta Allegria va deveni nelipsită de la braţul tău. Este o geantă super practică și rezistentă, mai ales dacă sunteți genul de persoane care cară totul după ei. În interior, geanta dispune de un buzunar mare cu fermoar, precum şi de două compartimentele laterale, foarte spaţioase. Pentru o purtare uşoară şi comodă, geanta dispune atât de mânere, cât şi de o baretă reglabilă şi detaşabilă. Lungimea Baretei este de 15cm, iar dimensiunile genții sunt 30x31x14 cm.

Care sunt gențile voastre preferate de pe We Velvet?

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *