Beauty,  Nails

Unghii sănătoase cu Feminohelp

Bună dragile mele,

Mereu am fost de părere că mâinile arată vârsta unei femei și reprezintă cartea de vizită a acesteia. Mit sau nu trebuie să avem întotdeauna grijă de ele deoarece sunt cele mai expuse zi de zi. Așa cum trebuie să avem grijă de mâini așa trebuie să îngrijim și unghiile pentru a preveni îmbătrânirea. De ce spun asta? Deoarece în urma renunțării la oja semipermanentă, unghiile mele au avut de suferit. Prin ”suferit” mă refer la subțierea lor excesivă, exfolierea și asta din cauza procedurilor, dar și a substanțelor folosite. În urmă cu câteva luni văzusem la tv o reclamă cu un produs destinat îngrijirii unghiilor și cuticulelor. Este vorba despre Feminohelp Unghii . Evident că nu am avut încredere în el la o primă reclamă, ulterior la câteva zile am văzut în social media diferite păreri și am hotărât să-i dau o șansă.

Ingrediente:

Feminohelp este un ser concentrat care hidratează cuticulele și regenerează unghiile deteriorate și fragile. Formula inovatoare, îmbogățită cu 5 uleiuri naturale, întărește și restaurează unghia, protejând-o împotriva ruperii și despicării.

  • ULEIUL DE ARGAN regenerează eficient unghiile și cuticulele uscate;
  • ULEIUL DE RICIN este renumit pentru proprietățile de regenerare, crește rezistența unghiilor și le conferă strălucire, hrănind și hidratând cuticulele;
  • ULEIUL DE MASLINE hidratează intensiv și hrănește unghiile deteriorate și cuticulele;
  • ULEIUL DE SUSAN înmoaie cuticulele dure din jurul unghiei și calmează iritațiile;
  • ULEIUL DE AVOCADO netezește și hrănește cuticulele uscate și crăpate din jurul unghiei.

Mod de utilizare:

Se prezintă sub forma unui creion ce conține 2 ml de produs și se folosește astfel:

  1. Se rotește capătul creionului în sensul arătat de săgeată, până se eliberează ser.
  2. Cu vârful creionului (pensula), serul se aplică pe conturul unghiei și se masează cu mișcări circulare (de la vârf spre bază) până se absoarbe complet.
  3. Utilizare zilnică pentru unghii și cuticule.

Pentru a obține efectul maxim asupra unghiei, Feminohelp Unghii se aplică direct pe unghiile naturale în perioada de pauză dintre sesiunile de ojă semipermanentă sau de fiecare dată înainte de utilizarea ojei obișnuite. Prin aplicarea serului Feminohelp Unghii, vei menține un nivel optim de hidratare și un aspect sănătos al unghiei.

Îl folosesc de 2 săptămâni și sunt foarte muțumită de el. Rezultatele au început să apară încă de la primele 2 utilizări. Se găsește pe Pharma4you, Farmacia Ardealul, 1001cosmetice, și pe Cămara cu Leacuri. Prețul recomandat este de 20-24 lei.

Voi ce folosiți pentru îngrijirea unghiilor voastre?

17 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *