Health

Un Black Friday cu de toate si cu multă sănătate

Bună dragile mele,

Deja toamnă, deja octombrie, în curând urmează Black Friday. Ei bine da, eu am început să-mi finalizez wishlist-ul pentru acest an și am strâns destule produse. Cele mai multe produse ce se regăsesc pe lista mea de dorințe sunt produse de beauty pe care mi le doresc de ceva timp și nu am reușit să le achiziționez. Eu obișnuiesc să-mi iau produsele de beauty din farmacii deoarece mi se pare varianta cea mai sigură în ceea ce privește autenticitatea și termenul de valabilitate. Am avut experiențe neplăcute în ceea ce privește acest lucru.

Pe lângă farmaciile fizice, multe sunt deschise și online, iar acest lucru facilitează achiziționarea produselor. Așadar sper să găsesc Black Friday la Farmacia la Pret Mic deoarece este locul preferat pentru cumpărături. Poate vă sună ciudat, dar da există black friday la farmacie și chiar veți găsi prețuri foarte bune la majoritatea produselor.

Vichy Normaderm Phytosolution- Gel de curățare

Pentru că niciodată nu am suficiente produse de curățare a tenului și sunt mereu, dar mereu în căutarea acelui produs de care să nu mă despart niciodată. Încă nu l-am găsit, dar nu renunț. Produse Vichy am mai încercat, dar gama Normaderm Phytosolutins, deși este lansată relativ revent, nu am ajuns să o testez. Este un gel purificator, bogat în minerale și probiotice. Promite să îndeparteze praful și depunerile datorate poluarii de la prima spălare.

Tenul meu este normal-mixt spre gras și este destul de pretențios. Spun asta deoarece sebumul trebuie ținut sub control deoarece foarte ușor se poate ajunge la blocarea porilor și odată cu asta la apariția acneei și nu numai. De aceea încerc să-i ofer produse conform nevoilor sale.

Vichy Normaderm Phytosolution- crema

Un alt produs ce mi-a atras atenția de la Vichy din gama Normaderm Phytosolution este crema dublu-corectoare pentru tenul gras cu tendință acneică. Are o dublă acțiune, respectiv: reduce imperfecțiunile (coșuri, semne postacneice, reglează excesul de sebum) și îmbunătățește calitatea pielii (hidratează pielea, întărește bariera protectoare, stimulează apărarea antioxidantă a pielii). Ce îți poți dori mai mult de la un de produs?

Bonilash Sprâncene

Sau produsul minune! Pentru că da, este o minune în viața mea. Deși are un preț destul de ridicat pentru cantitatea sa, din punctul meu de vedere este un produs care merită toți banii. Și chiar nu ar strica o reducere pentru el. Dacă și voi v-ați ”chinuit” sprâncenele când ”erați mai mici”, bonilash chiar vă ajută. După multe, multe căutări de produse care să stimuleze creșterea sprâncenelor l-am găsit pe cel mai bun.

Ivatherm Aquafil Rich- cremă hidratantă pentru piele sensibilă

Un alt produs îndrăgit de mine este crema hidratantă Aquafil Rich de la Ivatherm. Am mai folosit-o și în trecut și am fost foarte mulțumită de ea mai ales pentru anotimpul rece când. deși tenul meu este unul mixt, tinde să se usuce. Pielea devine fermă și elastică, având un aspect neted și luminous.

Klorane Șampon cu extract de chinină

Știu că pe Farmacia la Preț Mic îl găsesc oricum la un preț foarte bun însă mi-ar plăcea să îl găsesc la un preț și mai bun deoarece vreau să fac stoc. De ce? Pentru că au fost momente când îl găseam foarte greu și rămâneam fără. Șamponul tratament fortifiant Klorane cu extract de chinina si vitamina B reprezintă o veritabilă sursă de energie și tonificare pentru părul lipsit de vigoare. Are efect de descurcare a părului și de amplificare a volumului. Pentru părul meu pisicos și care se încâlcește foarte tare este perfect. Dă firului de păr un aspect mai rezistent, mai gros și îl pot coafa foarte ușor.

Forcapil pentru regenerarea părului

Forcapil este un supliment alimentar pentru regenerarea părului și unghiilor. Forcapil păr și unghii este soluția în cazul tuturor formelor de cădere a părului, indiferent de cauza acestui fenomen. Eu îl folosesc mai mereu pe o perioadă de 3 luni cu pauză o lună și chiar am văzut efecte. Încerc să-mi fac stoc deoarece și acest produs este foarte rar.

Morocanoil Tratament Light

Uleiul tratamen de la Morocanoil chiar este minunat. Îl aplic pe cât de des pot pe vârfuri și nu, nu lasă părul gras ( vă spune o persoană care are probleme cu sebumul la nivelul scalpului). Eu am folosit uleiul tratament pentru toate tipurile de păr, iar acum vreau să îl încer și pe cel Light, pentru păr blond. Datorită formulei delicate, special concepute, acest tratament transformă părul tern într-unul strălucitor, plin de viață, jucăuș. Podoaba capilară va fi netedă, mătăsoasă, ușor de descurcat. Produsul este 3 in 1, putând fi utilizat ca balsam, produs de styling și finish.

Acestea au fost câteva din produsele pe care îmi doresc să le cumpăr și recumpăr. V-am spus, am o listă luuungă de dorințe pentru acest Black Friday și sper să fie generoase reducerile din acest an.

Voi ce aveți pe wishlist pentru acest Black Friday?

Acest articol a fost scris pentru competiția SuperBlog 2020

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *