Fashion

Tu ce porți toamna aceasta?

Bună dragile mele,

Din zi în zi toamna își intră în drepturi prin apariția frigului, iar pentru mine este tare neplăcut. Nu mi-au plăcut niciodată zilele friguroase, ploioase, ci am preferat căldura. Unul din motive este faptul că urăsc să port haine peste haine peste haine. Mi se pare mult mai greu să îmbin piesele vestimentare, pe care doresc să le port, cu temperaturile de afară. De aici intervine problema: nu ai suficiente haine pe care sa le combini; dar ceva trebuie să îmbrăcăm, nu?

De aceea vreau să vă propun 7 piese vestimenare pe care eu le găsesc esențiale în garderoba mea, dar și în garderoba oricărei femei. Mai exact, acele ținute care au la baza piese vestimentare simple, însă de efect, o colecție capsulă, care nu se demodează. Iar garderoba capsulă de toamnă are la bază același principiu. Eu am fost meru de părere că trebuie să investim în piese vestimentare basic, dar de efect, și vom avea ținutele perfecte pentru acest sezon.

1. Jeans

Eu sunt fană a jeanșilor și m-au salvat de multe ori din diferite situații. Pot fi combinați cu orice. Sunt foarte comozi și pot fi purtați în orice sezon, cu preponderență în sezonul rece.

2. Ghete

Ghetele sunt un articole de efect, dar și confortabil ce face fac minuni dacă este alăturat unei rochii sau unei perechi de blugi. Preferatele mele sunt ghetele de la Pepe Jeans.

Pepe Jeans - Cizme de piele Maldon Iman negru

3. Pantaloni din piele

Sunt preferații mei aș putea spune și asta pentru că putem crea ținute feminine, stilate și de efect. Din moment ce sunt foarte versatili, îi putem purta atât cu piese elegante, cât și cu piese casual.

4. Maleta

Fără o maletă în viața mea viața e pustie :)). Spun asta pentru că poate fi purtată pe sub alte piese vestimentare și în plus oferă și un confort termic în perioadele reci.

5. Trench

Trench-ul este must-have-ul toamnei! Este o piesă vestimentară extrem de versatilă, feminină, elegantă și foarte ușor de asortat. Fie că alegi culoarea negru, fie o culoare tomnatică sau de ce nu o nebunie de culoare, investește într-un model cât mai simplu și în mod sigur vei reuși să creezi foarte multe ținute de efect.

6. Cămașa

Cămașa cu mânecă lungă sau trei sferturi este o piesă vestimentară ce nu trebuie să lipsească din garderoba feminină de toamnă pentru că este atât de versatilă, încât o poți folosi în combinații multiple și la ocazii diverse. Efectiv, te poate salva din multe situații de criză și o spun din experiență.

7. Eșarfa

Am lăsat la final un obiect de-a dreptul esențial. Fără o eșarfă lată sau un șal nu mă văd a supraviețui toamnei și recomand să includeți acest accesoriu în garderoba pentru noul sezon. Proteajează gâtul, încălzește unerii și, la nevoie, acoperă capul contra intemperiilor.

Care sunt piesele voastre vestimentare esențiale din această toamnă?

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2020.

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *