Nails

Tratament cu keratina Trind

Bună dragile mele,

De curând am făcut o nouă descoperire în materie de îngrijire și tratament al unghiilor, mâinilor și picioarelor. Am vrut neapărat să vă povestesc deoarece cred în produsele lor și mai ales că au o echipă în spate care vă vor ajuta să alegeți cele mai bune produse specifice nevoilor voastre. Este vorba despre Trind Cosmetics , un brand olandez, fondat în 1988 ce a creat cea mai respectată și de încredere linie de produse pentru îngrijirea și tratamentul unghiilor, mâinilor și picioarelor. Produsele lor sunt vândute în cele mai bune saloane din Paris, Milano sau Stockholm, dar și în București. Au o experiență de peste 25 de ani în cercetarea și dezvoltarea unor produse tratament inovatoare, TRIND promovează naturalețea și eleganța prin produse ce redau strălucirea și vitalitatea unghiilor, în doar 2 săptămâni. Produsele conțin doar ingrediente active de înaltă calitate precum keratina, extract de lotus sau complex de vitamine A, C și E pentru unghii regenerate și sănătoase.

Keratin Nail Restorer

Trind Keratin Nail Restorer este un întăritor de unghii cu o concentrație mare de keratină, ce oferă integritate structurală a stratului unghiei. Acest produs vine în întâmpinarea persoanelor cu unghii fragile sau subțiate, ca urmare a folosirii unghiilor cu gel, ca urmare a expunerii la anumiți solvenți sau poluare ambientală. Datorita keratinei hidrolizate unghiile vor fi mai fortifiate, lacul protector acționând ca un scut împotriva agresiunilor factorilor externi. Pe lângă keratină mai conține și alte ingrediente de înaltă calitate cum ar fi: ALATONINA– efect cicatrizant, D-PANTHEOL (sau Provitamina B5)- hidratează și grăbește procesul cicatrizant, BIOTINA(sau vitamina H)- rol în fortifiereași regenerarea unghiilor,  PHYTANTRIOL– agent de hidratare. De asemenea, îmbunătățește condiția unghiei, în timp ce repară și consolidează patul unghial. Poate fi aplicat de mai multe ori pe zi. Aplică zilnic produsul cu ajutorul pensulei și lasă-l să acționeze timp de 2 minute. Masează delicat până când produsul este absorbit complet. Nu folosiți lac de unghii peste. Produsul poate fi folosit împreună cu Keratin Nail Protector.

Keratin Nail Protector

Trind Keratin Nail Protector este un lac protector care hidratează și protejează unghiile sensibile. Datorita keratinei hidrolizate unghiile vor fi mai fortifiate, lacul protector acționând ca un scut împotriva agresiunilor factorilor externi. De asemenea, îmbunătățește condiția unghiei, în timp ce repară și consolidează patul unghial. Poate fi folosit și ca lac de unghii. Dupa ce ai aplicat primul strat de TRIND Keratin Nail Restorer, continuă cu TRIND Keratin Nail Protector. Aplică produsul cu ajutorul pensulei. Pentru unghii sănătoase, recomandăm utilizarea tratamentului pe o perioadă de 4 săptămâni. Lacul protector a fost special conceput pentru a sigila în interiorul unghiei ingredientele active ale produsului TRIND Keratin Nail Restorer și pentru a proteja unghia de acțiunea nocivă a factorilor externi sau a expunerii la anumiți solvenți.

Trind Hand Repair

Crema Trind Hand Repair este o cremă de mâini cu o textură lejeră și conține doar ingrediente de înaltă calitate. La baza acestei creme stă o tehnologie unică TRIND, duo-lipozom, care stimulează producția naturală a pielii de vitamina F. De asemenea, TRIND a dezvoltat o tehnologie bazată pe acizii grași Omega 3 și acizii Omega 6 din acidul linoleic. Se absoarbe foarte repede în piele lăsând mâinile foarte de hidratate și fine.

Pot spune că în materie de unghii sunt produsele mele preferate. Dacă înainte nu dădeam prea mare importanță, acum de când am avut ceva probleme cu unghiile sunt mult mai atenta. Având și produse de calitate totul devine mai ușor și plăcut. Produsele TRIND le găsiți aici .

15 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *