Travel

Transformă-ți viața într-o frumoasă aventură!

Bună dragile mele,

Chiar dacă vara a trecut și odată cu ea se spune că a trecut și vacanța eu nu sunt de acord. Nu mă înțelegeți greșit, sunt înnebunită după căldură, mare, soare, etc. Însă cui nu îi place o zi ploioasă, răcoroasă cu o cana mare de ceai și multe pături pufoase. Un moment cozy. Mereu mi-au plăcut diminețile ploioase. Să te trezești cu picăturile de ploaie bătând în geam, să ai o priveliște de nedescris atunci când te ridici doar pentru o clipă să îți iei o cană mare de cafea, să o savurezi din vârful patului la adierea aerului rece ce  cuprine camera pentru o clipă. Pentru unii un clișeu, pentru mine fericire maximă. Mulți dintre noi găbiți, stresați de grijile zilnice uităm esențialul. Uităm să trăim simplu, liniștit. Uităm să iubim ceea ce ne înconjoară. Mereu am visat să plec într-o excursie, să escaladez munții, să ajung în vârf și să simt cum totul este la picioarele mele.

Experiența Extreme Travel

Împreună cu cei de la Extreme Travel am reușit să îmi împlinesc și acest vis. Cine sunt ei? Pentru cei care îi cunosc, sunt o echipă foarte faină din Brașov și, cu o vechime de peste 10 ani. Prima societate din România specializată în expediții și turism de aventură. Organizează de la ascensiuni montane pe faimoasele Seven Summits și Seven Volcanoes până la circuite safari, excursii în junglă sau la triburi primitive și expediții la “Capătul Lumii”, în Patagonia și Țara de Foc. An de an duc grupuri de români pe vârfurile faimoase ale lumii (Kilimanjaro, Elbrus, Aconcaga, Mont Blanc, Everest Base Camp etc.). Explorează culturi și civilizații, de la triburile pierdute ale Africii până la civilizația Inca, Azteca și Maya în America sau budismul și hinduismul din Nepal, în inima Himalayei. Au excursii și în România, weekend de weekend, atât ture clasice în toți munții României, cât și ture speciale cu ghid pe trasee nemarcate, spectaculoase și puțin cunoscute. Într-un cuvânt organizează excursii personalizate în funcție de dorințele voastre.

Fie că vrei să urci pe Moldoveanu sau să dansezi un tango în Buenos Aires, să te relaxezi la plajă în Zanzibar sau să mergi în safari în Serengeti, să ajungi la Capătul Lumii în Țara de Foc și Patagonia sau să urci pe Acoperișul Africii, Kilimanjaro, orice ai alege, fie au deja un program, fie crează unul special pentru tine! Ce poate fi mai perfect de atât?

Am ales weekend pe acoperișul României! Adică o ascensiune pe Vârful Moldoveanau, o tură de 3 zile în munții Făgăraș, de la cabana Bâlea la cabana Sâmbăta.  Am avut un traseu bine stabilit încă de la început. De la ora 8 din Brașov am  mers la Cabana Bâlea, iar de acolo a pornit tot traseul. Bâlea Lac – Lacul Capra – Fereastra Zmeilor – La 3 pași de moarte – Lacul Podu’ Giurgiului – Cabana Podragu. Adurat cam 6-7 ore. Ne-am odihnit la cabana Podragu, de unde în următoarea zi vom continua cu un alt traseu. În cea de-a doua zi se va continua de la cabana Podragu – pe sub vârful Ucea Mare sau  Orzanele – vârful Vistea Mare (2.527m) –  vârful Moldoveanu (2544m). Acest traseu a durat 3-4 ore. În a treia zi ne luăm la revedere de la minunatele priveliști și vom coborî spre orașul Victoria (cca 5 ore) sau spre Sâmbăta de Sus.

Ce poate fi mai perfect de atât? Ah, era să uit de costuri. Tarif tura 3 zile: 500 LEI/persoana. Tariful este calculat pentru un grup de 6 persoane, dar se admit si grupuri mai mari sau mai mici cu modificarile tarifare aferente. Grupurile beneficiază de prețuri speciale

Servicii incluse:
– ghid pentru toată durata excursiei;
– transport cu microbuz sau autoturism în funcție de numărul de participanți;
– 2 nopți cazare la cabana.

Tariful nu include :
– mesele;
– băuturile alcoolice și nealcoolice ;
– orice alte servicii solicitate de turiști, dar nespecificate în program;
– orice servicii suplimentare cauzate forță majoră (ex. cheltuielile apărute ca urmare a prelungirii sejurului cauzat de vremea rea).

Voi unde visați să ajungeți?

Acest articol a fost scris pentru proba 10 a SuerBlog 2018!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *