Fashion

Top 3 genți din piele de la Elida Radu

Bună dragile mele,

Aș putea să mă declar o iubitoare a genților din piele și cred că nu sunt singura cu această pasiune. Mereu am considerat geanta un must în orice ținută alegi să porți. O definește, o completează și oferă eleganță. Când aleg să-mi cumpăr o geantă sunt atentă la toate detaliile, cusătură, materiale, compartimentare, utilitate, etc.

Cum eu sunt mereu în căutare de magazine/site-uri unde pot să găsesc genți din piele naturală pentru femei, am descoperit de curând gențile Elida Radu. Un brand românesc unde veți găsi în primul rând calitate și prețuri foarte mici. Sunt de părere că ar trebui să îi susținem mai mult pe creatorii noștri locali deoarece pun multă pasiune și dăruire în tot ceea ce fac. Pe site-ul Elidei Radu am găsit multe genți din piele naturală ieftine. Și știm foarte bine că deși produsele din pielea naturală sunt căutate, sunt și destul de scumpe.

Am alcătuit un top al câtorva genți din piele naturală Elida Radu pe care fiecare persoană ar trebui să le aibă în garderoba sa.

Geanta Din Piele Naturală office

Este o geantă din piele naturală de mărime medie, cu fermoar și cu două buzunare în interior. Bareta este ajustabilă, iar căptușeala este din material textil. O geantă foarte practică și încăpătoare ce poate fi purtată de zi cu zi. Este la prețul de 250 lei.

Geanta Piele Naturală tip Plic

Geanta din piele naturală cu lanț și baretă de piele pe lanț. Poate fi ajustabilă în funcție de preferințe. Se poate purta cu lanț scurt și cu lanțul lung deoarece are 4 capse prin care trece lanțul. Are 1 buzunar în interior și două buzunare pentru telefon. Este o geantă micuță, cu dimensiuni  16x26x6 cm, dar foarte încăpătoare și versatilă. Poate fi integrată cu ușurință în orice ținută atât de zi cât și de seară. Geanta este la un preț de 230 lei.

Geanta și Rucsac din Piele Naturală 2 în 1

Cea mai practică geantă este cea 2 in 1. De ce i se spune așa? Deoarece poate fi purtată și sub formă de geantă, dar și de rucsac. Are două barete cu fermoar pe ele, care se desface și se poate folosi ca rucsac. În lateral are două buzunare cu fermoar, iar în interior are un buzunar fără fermoar foarte încăpător. Poate fi purtată într-o ținută elegantă de zi, dar și într-o ținută sport transformând-o ăn rucsac. Prețul acesteia este de 290 lei .

Un lucru foarte fain de știut este faptul că orice geantă se poate realiza și pe comandă în funcție de preferințe. Fie că vreți să schimbați culoarea, tipul pielii, baretele sau orice alt detaliu. Mai multe produse Elida Radu puteți găsi pe Facebook și Instagram. Merită să aruncați o privire.

Voi ce genți preferați?

11 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *