Lifestyle

#Tag Crăciun

Bună dragile mele,

Am găsit de ceva timp un tag foarte interesant. Un tag Crăciunesc cum i-aș spune eu. Sunt câteva întrebări la care am răspuns și care m-au introdus în spiritul Crăciunului.

1.Ce fel de brad preferi natural sau unul artificial? 

Până acum ceva timp am ales bradul artificial în detrimentul celui artificial. Anul acesta am făcut o excepție, îmi era dor de mirosul bradului natural.

2. Care este filmul tău de Crăciun preferat?

Îmi plac tare mult filmele de Crăciun, chiar aș putea să mă uit la nesfârșit. Îmi amintesc dr copilărie, de vacanță când puteam să stau până târziu să le vizionez. Cel care mi-a intrat în suflet și care a devenit tradiție este Singur acasă. Se difuzează pe ProTv în fiecare an în preajma Crăciunului și chiar îl aștept cu drag.

3. Unde îți petreci de obicei sărbătorile?

Pentru mine Crăciunul înseamnă familie, așa că îl petrec acasă, cu familia. Încercăm să mulțumim pe toată lumea, să fim prezenți atât la bunicii/părinții mei, cât și la bunicii/părinții iubitului meu.

4. Care este melodia ta preferată de Crăciun?Foarte greu de ales una singură. Îmi plac toate melodiile de Crăciun, colindele noastre românești. Însă o melodie dragă mie este Andra – Vis de iarnă.

5. Care este mâncarea sau desertul preferat de sărbători?

Sunt o mare gurmandă și chiar nu fac mofturi însă dacă ar fi sa aleg, sarmalele și salata de boeuf sunt preferatele mele. Cred că nu s-ar mai simți Crăciunul dacă nu ar exista pe masă. Ca desert nu am preferințe pentru ca nu cred ca a existat să avem an de an aceleași deserturi pe masă. Mama mea este foarte inventivă și fe fiecare dată alegem sa facem altceva.

6. Îți place să faci sau să primești cadouri?

Iubesc privirea și reacțiile persoanelor dragi mie cand le ofer un cadou. La fel ca și ei îmi place mult să primesc, mai ales dacă sunt cadouri surpriză.

7. Deschizi cadourile în ajunul Crăciunului sau în dimineața Craciunului?

Dimineața. În felul acesta îmi amintesc de copilărie când trebuie să adorm daca vreau ca Moș Crăciun să vină. Bucuria cea mai mare era când găseam dimineața sub brad toate cadourile.

8. Când începi să decorezi casa și pomul da Crăciun ?

Cu 2-3 zile înaintea Craciunului.

9. Mirosul preferat de Craciun?

Mirosul cozonacilor proaspăt scoși din cuptor și a vinului fiert cu scorțișoară și portocale

10. Care sunt culorile tale preferate pentru a decora bradul?

Argintiu și roșu. Însă anul acesta l-am făcut argintiu și bordo.

11. O dorință de Crăciun?

Să fim sănătoși!

Dacă v-a plăcut aștept răspunsurile voastre la întrebările alese de mine. Sau dacă aveți alte întrebări aștept link-urile voastre sa vă citesc. Vă îmbrățișez cu drag și să aveți parte de un Crăciun liniștit și luminat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *