Health

Suplimentele alimentare Maximag MEN Zdrovit

Maximag Men, 30 comprimate, Zdrovit

Suplimentele alimentare sunt preparate ce conțin vitamine, minerale sau alte substanțe cu efect nutrițional. Acestea sunt indicate atunci când, din anumite motive, aceste substanțe lipsesc sau nu se regăsesc într-o cantitate suficientă în dieta zilnică sau când există cerințe nutriționale specifice.

Este foarte important de știut însă, că suplimentele alimentare nu sunt destinate tratării, diagnosticării, ameliorării, prevenirii sau vindecării bolilor. De asemenea, consumul de suplimente nutritive nu trebuie să înlocuiască o alimentație echilibrata, ci să fie o completare a unui stil de viață sănătos.

Suplimentele alimentare regăsesc sub formă de capsule, pastile, tablete, pilule, pachete de pulbere, sticle cu picurător şi alte forme asemănătoare.

Astăzi vreau să vă vorbesc despre un supliment alimentare destinat bărbaților din viața voastră, pentru că de ce nu, și ei au nevoie de astfel de suplimente.

Zdrovit Maximag MEN

Este un supliment alimentar recomandat pentru susținerea rezistenței și vitalității. Conține magneziu, Zinc, Vitamina B6, extract de Maca și extract de Ginseng care contribuie la menținerea vitalității și la menținerea activității sexuale normale. Produsul este destinat exclusiv adultilor.

Beneficii:
  • Extractele de Maca și Ginseng îşi aduc aportul la menținerea vitalității, a condiției fizice și a capacității de efort;
  • Extractul de Maca sprijină menținerea activității sexuale normale și a fluxului energetic;
  • Extractul de Ginseng ajută la menținerea de relații sexuale normale. S-a dovedit științific ca acest extract ajută la susținerea vitalității în organism și contribuie la rezistența la stres a acestuia. Crește rezistența fizică la efort, prin intensificarea metabolizării glucozei si a acidului lactic;
  • Magneziul și vitamina B6 reduc oboseala și extenuarea, cu rol esenţial în funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice;
  • Magneziul conlucrează la funcționarea normală a sistemului muscular;
  • Zincul contribuie la menținerea concentrațiilor normale de testosteron din sånge, la menținerea fertilității și reproducerii normale, la sinteza naturală de ADN, la procesul de diviziune celulară și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Se administrează 1 capsulă pe zi

Voi ce suplimente alimentare luați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *