Uncategorized

Summer t-shirt by femmeluxe

Bună dragile mele,

A trecut ceva timp de la primirea ultimei comenzi de pe site-ul celor de la Femmeluxe. Vreau să vă arăt și vouă ce hăinuțe mi-am ales. Cred că aceasta este prima comandă de care sunt pe deplin mulțumită. De la mărime, până la culori, până la material. Am ales trei T-shirts foarte frumoase și o rochiță pe care am mai avut-o în comanda trecută, dar am ales o mărime mai mare. Pe site-ul lor veți găsi multe hăinuțe cu tematică de vară la niște prețuri super accesibile.

Coral ‘California’ Graphic Print T-Shirt

Mi-a plăcut tare mult desenul de pe piept care m-a dus direct cu gândul la mare, la plajă. Am ales mărimea S(8/10) și este dintr-un bumbăcel tare fain. Este ușor lărguț, dar pe mine nu mă deranjează pentru că eu nu sunt adepta hainelor foarte strâmte, cambrate. Îl puteți purta la o pereche de jeanși sau o pereche de pantaloni scurți din denim sau poate chiar și la o fustă cu teneși.

Coral 'California' Graphic Print T-Shirt - Rivka

Blue ‘California’ Graphic Print T-Shirt

Același model, doar că într-o culoare superbă de verde-albastru pastel sau culoarea mentei cum îmi place mie să-i spun. Sincer dacă ar fi avut mai multe culori pe toate le-aș fi comandat. Este un model care m-a cucerit de cum le-am văzut. De asemenea, am ales mărimea S(8/10).

Blue 'California' Graphic Print T-Shirt - Rivka

Lime ‘Champion 96’ Slogan Print Short Sleeve T-Shirt

V-am spus că am o pasiune pentru tricouri și în special pentru culorile pastelate. Am mai ales un tricou, într-o culoare superbă de galben, dar cu un alt print față de cele de mai sus. Pe acesta sigur l-aș integra la o pereche de pantaloni scurți din denim sau o fustă sport. Acest desen mă duce cu gândul la meciurile de basket. Am ales mărimea S(8/10), dar este mai lărguț decât cele de mai sus, cu siguranță puteam să aleg și un XS. Mâneca de asemenea, este mai lungă pentru acest tricou.

Lime 'Champion 96' Slogan Print Short Sleeve T-Shirt - Nova

Wine Belted Bodycon Midi Wrap Dress

Cum v-am spus și la început rochița am recumpărat această rochiță deoarece mi-am dorit să fie mai lejeră. Inițial am luat mărimea 8, dar era ușor fixă și de aceea am ales mărimea 10 pentru ea. V-am povestit mai multe despre ea aici.

Deja am pus ochii pe alte piese vestimentare din categoria joggers și loungwear perfecte pentru vară.

Voi v-ați adăugat hăinuțe noi în garderobă în perioada aceasta?

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *