Fashion

Sporturi de vară cu Decathlon

Bună dragile mele,

Finally a venit vara pe strada noastră. În sfârșit avem căldură și ne putem bucura de ea. Încă de anul trecut de când a început pandemia mi-am propus să aleg natura în toate vacanțele pe care urma să le fac. Din păcate am fost foarte limitați și a trebuit să mă rezum doar la câteva ieșiri în apropierea orașului. În ultimul timp m-am orientat către drumeții. Am încercat să mă relaxez și să mă bucur de aerul curat pe care îl oferă un drum printr-o pădure, o cărare prin munți, etc. Dar acum că vara a venit vreau să mă bucur de sporturile de vară ce mi-au lipsit în anotimpul rece. Și cu această ocazie prietenii de la Decathlon au reduceri atât pe site, cât și în magazine, am decis să-mi fac un cadou binemeritat. Am ales câteva articole esențiale pentru drumeții și câteva accesorii.

CORT 2 SECONDS 2 PERSOANE ALBASTRU QUECHUA

De foarte mult timp intenționam să-mi achiziționam un cort. Am fost o singură dată cu cortul și mi-a plăcut experiența și am zis că trebuie neapărat să am și eu unul. Am ales un cort de 2 persoane foarte spațios. Se instalează foarte rapid și este un cort autoportant (după ce îl montaţi, îl amplasaţi unde doriţi. Dacă nu bate vântul, puteţi să nu montaţi cârligele – utilizare directă). Strângere ușoară datorită sistemului de pliere ghidată. Dimensiunile sale sunt 120*210cm, iar înălțime max. utilă: 98cm.

ÎNCĂLȚĂMINTE DRUMEȚIE

Pentru că încălțămintea este foarte importantă atunci când decideți să plecați într-o drumeție am ales și niște adidași confortabili, aderenți potriviți pentru un teren cu ușoare denivelări.

ÎNCĂLȚĂMINTE DRUMEȚIE ÎN NATURĂ  DAMĂ - Încălțăminte NH100 Damă  QUECHUA
ÎNCĂLȚĂMINTE DRUMEȚIE ÎN NATURĂ  BĂRBAȚI - Încălţăminte NH100 bărbați QUECHUA

RUCSAC DRUMEȚIE

Și cum avem nevoie de a depozita toate hainele și ceea ce vrem să mai luăm cu noi, am ales două rucsacuri super încăpătoare și impermeabile. Nu se știe niciodată când începe ploaia și ne dorim ca lucrurile pe care le luăm cu noi să fie protejate. Prețul său este mai mult decât decent, respectiv 12,99 lei.

RUCSACURI DRUMEȚII ÎN NATURĂ 10L-30L - Rucsac Drumeție NH100 10L Bej  QUECHUA

JACHETĂ IMPERMEABILĂ

Nu aveam o jachetă impermeabilă și chiar îmi era necesară. Eu de obicei sunt foarte precaută în ceea ce privește plecarea deoarece știu că vremea este schimbătoare. Sunt o persoană friguroasă de fel și prefer să-mi fie cald decât frig.

JACHETE DRUMEȚIE LA MUNTE  FEMEI - Jachetă MH100 Damă QUECHUA

TRICOU DRUMEȚIE ÎN NATURĂ

Pentru că bineînțeles nu poate să lipsească și un tricou din comandă am ales unul din bumbac și poliester reciclat. Lyocell asigură finețe la atingere și limitează apariția mirosurilor neplăcute. Croiala largă și inserția jacquard asigură ventilare optimă pe vreme caldă. Prețul lui a fost de 44,99 lei și veți găsi mai multe modele și culori.

PANTALONI DRUMEȚIE ÎN NATURĂ DAMĂ - Tricou NH500 Roz Damă QUECHUA

PANTALON DE TRENING ALERGARE

Și pentru a fi echipamentul complet am ales și o pereche de pantaloni de trening conceput pentru jogging. Pantalonii sunt foarte ușori, dintr-un material plăcut și ușor de purtat. Sunt ideali pentru alergare și nu numai. Prețul este de 64,99 lei.

ÎMBRĂCĂMINTE DIN MATERIAL RESPIRANT JOGGING PRACTICARE OCAZIONALĂ DAMĂ - Pantalon Run Dry Damă KALENJI

Vă recomand să aruncați o privire pe site-ul celor de la Decathlon, cu siguranță veți găsi multe articole pe placul vostru pentru sezonul acesta la prețuri foarte avantajoase și produsele sunt super calitative.

Voi ce sporturi v-ați propus să practicați pentru vara aceasta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *