Health

Sport acasă? Alege Decathlon

Bună dragile mele,

În acest început de am mi-am stabilit câteva task-uri de realizat și pe care îmi doresc să le duc la bun sfârșit. Unul dintre ele este sportul acasă. Anul 2020 și-a pus amprenta nu doar pe psihicul, ci și pe aspectul fizic. Aici mă refer pe acumularea câtorva kg în plus. Din cauza frigului și pentru a păstra măsurile de siguranță, am ales să fac sport acasă. Cine este cel mai bun prieten care vine în ajutorul tuturor când vine vorba de sportul acasă și nu numai? Decathlon, locul unde găsești de toate pentru toate gusturile la prețuri foarte accesibile.

Zis și făcut am hotărât să-mi fac o comandă cu cele necesare și s-au strâns câteva. Un mic pont: au dat startul reducerilor!

GANTERE TONEDUMBELL 2KG X2 NYAMBA

Am ales gantere de 2kg deoarece am vrut să încep treptat cu greutățile având în vedere că nu am mai făcut exerciții cu greutăți. Sunt din fier 100% și au un strat protector de PVC pentru o susținere mai bună.

ECHIPAMENT DE TONIFIERE DE MICI DIMENSIUNI - Gantere 2kg x2 NYAMBA
SALTEA 100 CONFORT PILATES MĂRIMEA S NYAMBA

Pentru că îmi doream de mult timp să-mi schimb salteaua pentru exerciții. Am ales o saltea de 10mm grosime care va fi mult mai confortabilă decât cea precedentă și mă va schuti de durerile de spate.

ACCESORII TONIFIERE, PILATES - Saltea 100 Mărimea S 10mm NYAMBA
CENTURĂ SUDAȚIE FITNESS CARDIO NEGRU DOMYOS

Îmi doream de mult timp o centură care să amplifice efectul de transpirație și odată cu asta, eliminarea toxinelor și stimularea slăbirii. Am auzit numai de bine despre această centură și mi-am zis că trebuie să mi-o achiziționez și eu mai ales că are un preț de 21,99lei. Mărime universală, se prinde cu ajutorul unui arici. Se poziționează în zona abdominală, pe sub haine. Se strânge cu putere, evitându-se pliurile.Se reglează apoi la circumferința taliei datorită benzii cu arici. Asigură libertate de mișcare și confort pentru orice fel de activitate. De asemenea ajută la încălzirea muşchilor reduce senzaţia de oboseală după efort.

BIDOANE, PROSOAPE FITNESS CARDIO - Centură Sudaţie Negru  DOMYOS
MINGE SOFTBALL NYAMBA

Mingea ajută la intensificarea și ușurarea poziționării în timpul antrenamentelor de tonifiere. De asemenea, activează mușchii stabilizatori profunzi în timpul exercițiilor (așezat, în picioare sau culcat) și îmbunătățește poziția corpului.

ACCESORII TONIFIERE, PILATES - Minge SOFTBALL Albastru NYAMBA

Voi unde preferați să faceți sport?

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *