Lifestyle

Spiralinele – dulcele copilăriei de la Pan Food

Bună dragile mele,

Acum ceva timp am primit din partea celor de la Pan Food Sibiu o surpriză dulce neașteptată. Când am văzut expeditorul m-am dus cu gândul la copilărie. De ce? Pentru că toată lumea cunoaște faimosul baton al copilăriei , nuga, napolitane, salam de biscuiți etc. Au fost dulcele copilăriei noastre. Ei bine ei mi-au trimis noile napolitane spirală numite acum SPIRALINE.

Povestea din spatele PAN FOOD

PAN FOOD SRL, o companie cu capital 100% românesc,  produce o gamă largă de produse zaharoase, numărându-se printre puținele firme de acest fel din Romania.

Societatea a fost înființată în anul 2001 și primul pas pe care l-a facut a fost către piața românească, unde,  acum e prezentă cu întreaga sortimentație,  în aproape toate județele. S-a decis apoi cucerirea pieței externe, reușind foarte bine pe cea italiana, spaniola, portugheza, suedeza, belgiana, engleza si chiar araba(EAU).

Îmbinând cu succes valorile tradiției cu ideile inovatoare ale prezentului, Pan Food a creat o gamă variată de produse care, cu siguranță țin pasul cu calitatea și diversitatea  produselor din acest domeniu.

SPIRALINELE PAN FOOD

Brandul SPIRALINE a fost lansat recent, cele 3 tipuri de napolitane din această gamă fiind umplute cu cremă de cacao, cocos și vanilie. Aceste variante fiind preferate de români conform studiilor și degustărilor făcute de-a lungul timpului. Dar ne promit că vor mai lansa și alte sortimente de cremă.

Spiralinele se găsesc ambalate individual și cântărește 48g sau la cutie 256g. De asemenea, există și varianta vrac a acestora la 1.8 kg, preferată de magazinele mici și mijlocii. Le puteți găsi în Auchan, Metro, Carrefour.

Merg de minune în acest sezon și nu numai, cu o cană de ceai sau una de lapte cald. Îmi plac toate cele 3 arome, însă preferata mea este cea cu cocos bineînțeles.

Voi ați încercat noile Spiraline? Care este aroma voastră preferată?

28 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *