Beauty,  Skincare

Shimmering Body Oil Meloir

Bună dragile mele,

Acum câteva luni, mai exact prin septembrie am testat un produs care m-a impresionat foarte tare. Proaspăt venită de la mare, pentru că da, am încercat să fac în așa fel să profit de soare și să ”trag” de vară cât de mult am putut. Iubesc căldura, vara și tot ce presupune ea. Este vorba despre Shimmering Body Oil de la Meloir, un ulei 100% vegan.

meloir

Este un ulei cu particule strălucitoare care vă va ajuta să obțineți o piele radiantă, fină, exotică, de fiecare dată când vreți să ieșiți din anonimat. Shimmering Body Oil conține un melanj de uleiuri naturale, printre care și:

  • Uleiul de Macadamia și untul de cacao organic – care întăresc bariera hidro-lipidica a pielii, previn deshidratarea și ajută la obținerea unui aspect natural, uniform și strălucitor a pielii;
  • Ulei de Migdale – care intensifică regenerarea, întărește rezistența pielii, având efect antioxidant și protector asupra pielii;
  • Vitamina E – care are efect anti-oxidant și reparator, încetinind procesul de îmbătrânire cutanată.
shimmering body oil meloir

Totodată, acest melanj de uleiuri ajută la prevenirea vergeturilor și la menținerea elasticității pielii. Extractul de aloe vera calmează iritațiile, reduce roșeata și ajută la refacerea țesutului cutanat.

Ce trebuie să știți despre Shimmering Body Oil Meloir

Vine într-un ambalaj foarte fancy transparent care permite să îi vedeți culoarea și frumoasele irizații. Cantitatea este de 100ml, iar pompița vă va ajuta să dozați exact cantitatea de produs de care aveți nevoie.

Mirosul? Ei bine, uleiul cu particule glowy iti ofera o fuziune deosebita, chiar delicioasa pe piele datorita uleiului de macadamia, a uleiului caprilic, a uleiului de struguri, a vitaminei E naturale, a untului de cacao bioactiv si a parfumului natural! Textura sa uleioasă face aplicarea mult mai facilă. Totodată intră foarte repede în piele fără să lase pelicula grasă. Un lucru foarte important este faptul că Shimmering Body Oil de la Meloir nu pătează. În trecut am mai folosit diferite uleiuri, creme ”ușor colorate” și am ajuns prin a-mi păta hainele. Cel mai neplăcut moment a fost atunci când am purtat o rochiță albă într-o vară și din albă a ajuns maro murdar. Este foarte important ca produsul să nu se transfere pentru că astfel evităm situațiile neplăcute.

Produsul vine în 2 variante: Light – pentru o piele mai deschisă la culoare și Dark – pentru o piele mai închisă. De asemenea mai au o variantă de ulei special pentru accelerarea bronzului – MELOIR SUN TANNING OIL . Abia aștept vara și să-l achiziționez și pe acesta pentru că fără exagerare, am devenit dependentă de cel încercat de mine! Recomand cu tot dragul Shimmering Body Oil pentru că este fix ceea ce căutam de mult timp.

Produsul îl puteți găsi aici la un preț recomandat de numai 79 RON, însă vă recomand să urmăriți paginile lor de Facebook și Instagram pentru a profita de reducerile excepționale pe care le are brand-ul Meloir.

Voi ați încercat acest produs?

16 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *