seturi cadou c-thru
Uncategorized

Seturile cadou de la C-thru Girl Bloom

Bună dragile mele,

Chiar dacă luna cadourilor a trecut, ocazii pentru a face un cadou pot exista în orice moment. Cele mai bune variante, din punctul meu de vedere, și cu care nu veți da greș, sunt seturile cadou. Fie că ele conțin o cremă de corp și un parfum, fie un parfum și un deodorant, orice combinație este ok. În afara faptului că oferiți niște produse care vor fi utile oricui, vin și ambalate foarte frumos.

Astăzi am vrut să vorbesc mai în detaliu despre un set primit de Crăciun și care mi-a plăcut foarte mult. Este vorba despre un set cadou de la C-thru, Girl Bloom mai exact. Acest set este format dintr-un parfum pentru corp și un deodorant spray pentru corp. Parfumul C-THRU este caracteristic unei femei moderne, plină de viață, cu stil și eleganță, care acționează cu încredere și optimism. Femeia C-THRU trăiește viața la maxim și știe cum să-și realizeze visele.

seturi cadou c-thru

Cum spuneam mai sus, setul conține un Parfum pentru corp are un miros divin. Notele principale sunt frunzele de lămâie, jalbok și iederă. În inimă veți găsi liliacul, iasomia și crinul văii. Fundația este din ambergris și cedru. De asemenea, a fost lansat în 2019. Deodorantul spray pentru corp are același miros ca și parfumul și protejează foarte bine pe parcursul zilei. Eu foloseam aceste produse în perioada liceului și cu acest cadou primit m-am dus nostalgică cu gândul acolo.

Voi faceți cadou seturi de acest gen? Ați încercat parfumrile C-thru?

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *