Skincare

Ser cu Vitamina C și Acid hialuronic de la Better Skin

Bună dragile mele,

Pentru că tot a venit sezoul rece și pielea devine mai uscată și are nevoie de o hidratare mai mare am introdus în rutina tenului meu un ser. Un ser cu vitamina C și acid hialuronic de la Better Skin. Pot spune că este cea mai faină descoperire a mea acest ser. Are la bază cea mai inovativă formulă de îngrijire a tenului și chiar nu trebuie să lipsească din rutina zilnică a oricărei femei.

Serul conține ingrediente active, naturale, dar și capacitatea de acțiune rapidă asupra pielii. Acestea sunt câteva dintre principalele beneficii ale serului anti-aging BetterSkin. Îl folosesc de 3 săptămâni, zilnic și mi-a netezit tenul și mi-a redat strălucirea. Pur și simplu mi-a redat sănătatea și luminozitatea tenului de acum 5 ani.

Îl folosesc seara după ce mi-am curățat tenul în prealabil. Am aplicat câteva picături în palme pentru a încălzi produsul, iar ulterior l-am tapotat pe ten și am coborât în zona gâtului și a decolteului. Pentru o hidratare mai intensă înainte de aplicare pulverizează puțină apă termală pe ten. Are o consistență apoasă, dar de gel în același timp. Știu este ciudat, însă nici nu mai contează pentru mine mai ales că știu ca își face bine treaba. Până la absorbția produsului în piele se simte puțin lipicios, însă nu durează mult deoarece intră foarte repede în piele. Ulterior pot continua cu rutina de îngrijire a tenului, cremă hidratară, cremă pentru ochi, etc.

Vine cu o pipetă care ajută la dozarea perfectă a produsului, iar recipientul este dintr-o sticlă închisă la culoare. Un mic pont: produsele care vin în recipiente din sticlă și nu din plastic, își păstrează proprietățile la valoarea lor maximă. Ambalajul este foarte elegant, simplu, minumalist.

Cauzele îmbatrânirii pielii și cum poate ajuta serul BetterSkin?

1. Expunerea la ultraviolete si bronzul artificial

Serul BetterSkin stimuleaza formarea de celule noi, estompează petele și imperfecțiunile.

2. Vârsta

Odată cu înaintarea în vârstă, secreția de colagen scade. BetterSkin stimulează producția de colagen, îndepărtând ridurile.

3. Deshidratarea cutanata

Serul BetterSkin foloseste acid hialuronic obținut natural. Acesta este ingredientul ce va hidrata pielea în mod corespunzător.

4. Utilizarea inadecvată a produselor cosmetice

Serul BetterSkin este conceput pentru a oferi rezultate fiecărui tip de ten.

5. Substanțele nocive din mediul înconjurător

Acidul hialuronic acționează ca un protector al pielii, împotriva tuturor factorilor externi.

6. Abuzul de produse cosmetice

Serul BetterSkin va oferi tenului tău un aspect sănătos, plin de strălucire și tonus.

Totodata, serul, estompează petele solare și redefinește structura pielii. Fiind un produs pe bază de ingrediente 100% naturale, acesta își dovedește eficiența rapid, acțiunea sa fiind și una de lungă durată.

L-am folosit în paralel cu mama mea și este aproape gata. O să cumpăr unul pentru mine și unul pentru ea pentru că și ea a fost foarte încântată de rezultate. A devenit un produs drag mie la care nu aș renunța.

De asemenea, aș vrea sa mai adaug niște plusuri pe care le-am descoperit și pe care alte produse rar le au. Cantitatea serului BetterSkin este de 30ml, o cantitate generoasă față de alte braduri. Iar valabilitatea este de 3 ani, mai mult decât suficientă.

Serul facial BetterSkin cu Vitamina C și Acid Hialuronic il puteți găsi aici.

Voi ce seruri folosiți pentru tenul vostru?


 

33 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *