Skincare

Sebium Night peel – ser purifiant cu efect de peeling

Bună dragile mele,

De curând în rutina mea de îngrijire a intrat un nou produs. Este vorba despre Sebium Night peel. Este un produs special creat pentru pielea mixtă/grasă sau acneică, cum este și tenul meu de altfel. Acest ser purifiant cu efect de peeling promite să minimizeaze imperfecțiunile și să elibereaze tenul de impurități.

MOD DE FOLOSIRE:

  • Se aplică seara, pe pielea curățată și uscată în prealabil (piele fără iritații), timp de o lună.
  • Este recomandată clătirea pielii în dimineața următoare aplicării.
  • Poate fi utilizat în schemele de tratament ale procedurilor estetice: înainte și după, pentru a prelungi eficiența acestor tratamente.

Eu îl folosesc împreună cu gelul spumant de curățare din aceeași gamă de mai bine de 3 săptămâni. Împreună fac o treabă tare bună. Acesta conține ACID GLICOLIC în concentrație de 15%, ingredient care asigură acțiunea produsului.

sebium night peel

Acidul glicolic este un acid AHA care se găsește în mod natural în fructe și este utilizat în mod frecvent de către medicii dermatologi pentru peeling în cabinete grație eficacității și toleranței acestuia. Acidul glicolic are o acțiune keratolitică de suprafață. Acesta reduce imperfecțiunile existente și cicatricele post-acnee, dar și redă pielii strălucirea naturală prin stimularea reînnoirii celulare. Prin acțiunea sa de redefinire a texturii pielii, acidul glicolic uniformizează pielea cu imperfecţiuni și îi redă strălucirea sa naturală.

Datorită complexului exclusiv brevetat Fluidactiv™, Sebium Night Peel corectează şi normalizează calitatea sebumului, ceea ce previne obturarea porilor și limitează apariţia de noi imperfecţiuni.

De asemenea, produsul conține D-Panthenol, ingredient recunoscut pentru calitățile sale de calmare a pielii.

Este indicat a fi folosit o perioadă de 30 de zile continuu pentru rezultate optime, iar apoi o perioadă de pauză de alte 30 de zile. Îl aplic seara, iar în ziua următoare am un ten luminos, catifelat. De când îl folosesc fondul de ten se aplică mai bine ca niciodată.

Tu ai folosit acest produs? Dacă da, ce părere ai despre el?

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *