Skincare

Rutina de îngrijire cu produsele Momirov Cosmetics

Bună dragile mele,

Long time no see….știu că a trecut mult timp de când nu am mai postat aici pe blog și mai ales articole de beauty cu care vă obișnuisem. Mi-a fost dor să scriu, să vă povestesc despre noutățile apărute și produsele testate de mine, dar cumva lipsa mea a fost justificată. Acum sunt înapoi și îmi doresc să fiu mult mai activă, mai prezentă pe blog.

Așadar vreau să vă povestesc despre câteva produse intrate de curând în rutina de îngrijire a tenului meu. Este vorba despre brandul Momirov Cosmetics, un brand românesc ce are ca ingredient principal la bază aur coloidal. De ce aur coloidal? Aurul coloidal este un meta prețios folosit încă din antichitate în cosmetică, iar beneficiile multiple ale acestuia sunt renumite. Este bogat în oligoelemente, aurul ajută la protejarea împotriva îmbătrânirii celulare. Hrănește pielea și creează un scut protector, care previne efectele trecerii timpului. În medicină, mai multe produse pe bază de aur coloidal au fost folosite ca un anti-inflamator.

Spun asta pentru că tenul meu a fost foarte uscat în ultima perioadă și era musai să schimb puțin rutina de îngrijire a tenului meu mixt. Am ales în primă fază un ser hidratant și anume, serul facial cu aur 24k și 7% acid hialuronic de la Momirov. Este un ser facial este pe bază de apă și promite să catifeleze pielea, asta datorita formulei îmbogățite cu particule de aur și acid hialuronic. De asemenea, dacă este folosit pe o perioadă mai îndelungată, acesta promite estomparea liniilor fine și a imperfecțiunilor pielii. Se absoarbe foarte repede în piele și o lasă hidratată, fără acea senzație lipicioasă. Până și ambalajul m-a cucerit, o sticluță transparentă cu pipetă foarte elegantă.

Un alt produs testat de mine este exfoliantul cu aur coloidal ce ajută la o curățare mai profundă a pielii. Adică sunt îndepărtate celulele moarte și impuritățile, porii rămânând curați. Este un exfoliant cremos cu particule fine, foarte blând cu tenul. Eu îl folosesc după duș, când sunt porii deschiși. Aplic o cantitate mică de exfoliant pe față și masez în special în zona T și zonele cu piele uscată. Ulterior îl clătesc cu apă călduță. Recunosc că nu îl folosesc zilnic, ci cam de 2-3 ori pe săptămână, îmi lasă fața foarte fină și catifelată, fără acea senzație că ”strânge”.

Un alt produs pentru curățare este spuma de curățare cu aur coloidal a tenului. Este un produs perfect pentru rutina zilnică de îngrijire, oferă o curățare profundă a tenului și a ochilor, elimină impuritățile și machiajul și mai ales, nu irită tenul sau ochii. Tenul rămâne curat și catifelat. Eu am folosit-o seara pentru demachiere și am rămas surprinsă că nu mi-a sensibilizat ochii cum am pățit cu alte produse de acest gen.

Deși serul facial cu aur 24k și 7% acid hialuronic este hidratant, eu prefer să vin în completarea rutinei fie cu Crema Gold 24k cu aur coloidal și acid hialuronic , fie Crema Soleil factor protecție solară SPF 50+. Crema hidratantă o folosesc seara după demachiere și exfoliere. Este o cremă antirid vitaminizantă care îți hidratează intens pielea și o protejează împotriva radicalilor liberi. Mixul de ingrediente previne apariția ridurilor și le estompează pe cele existente. Fiind folosită cu regularitate, tenul devenine mai luminos și mai ferm.

Bineînțeles că factorul de protecție nu trebuie să lipsească pe parcursul zilei din nicio rutină de îngrijire, fie vară sau iarnă. Cum spuneam și mai sus, pe timpul zilei, după aplicarea serului vin cu Crema Soleil factor protecție solară SPF 50+. Știm că soarele este cel mai bun prieten al nostru, dar poate fi și cel mai mare inamic. Folosirea cremei cu protecție solară cât mai ridicată previne îmbătrânirea tenului, prevenirea hiperpigmentării, prevenirea arsurilor solare și prevenirea deshidratării tenului. Îmi place foarte mult textura ei și faptul că nu lasă acea peliculă albă. Se absoarbe repede în piele și este potrivită și ca bază de machiaj.

Produsele Momirov Cosmetics se adresează tuturor tipurilor de ten și mă bucur tare mult că le-am descoperit.

Ce produse v-au atras atenția din cele menționate de mine? Ați folosit produsele Momirov?

11 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *