Beauty

Rowenta Instant Dry Premium Care

Bună dragile mele,

De curând am început testarea unui produs pentru păr. Este vorba despre uscătorul Rowenta Instant Dry Premium Care. Premium Care Instant Dry oferă rezultate ultra rapide datorită motorului de mare putere și a difuziei de aer îmbunătățite, furnizată prin tehnologia inovatoare Moving Air Booster, care sporește eficiența uscării, în timp ce tehnologia Advanced Care permite uscarea părului la o temperatura optimă, care îi protejează frumusețea și sănătatea naturală.

Având părul lung și nu tocmai bogat am avut mereu nevoie de un produs care să nu îmi usuce părul, să îmi ofere volum o lungă perioadă de timp, să nu mi-l ardă, etc. Toate acestea pot spune că le-am găsit într-un singur produs. Chiar face ce promite, și anume:

  • Funcția Advanced Care protejează părul împotriva supraîncalzirii, uscându-l la o temperatură ideală pentru a-i păstra frumusețea naturală, fără a-l degrada;
  • Motorul puternic de 2200 W împreună cu tehnologia inovatoare Moving Air Booster îmbunătățesc eficiența uscării. Direcționează fluxul de aer și amplifică difuzia căldurii până la rădăcina firului de păr, pentru rezultate rapide și eficiente;
  • Generatorul de ioni reduce electrizarea și tendința de încrețire a părului, acesta devenind mai mătăsos și mai ușor de coafat;
  • Difuzorul asigură dispersia perfectă a fluxului de aer pentru o uscare rapida, adaugă volum și definește buclele;
  • Cele 2 trepte de viteza împreuna cu cele 3 trepte de căldură oferă combinația ideală pentru uscarea și protejarea părului în același timp, iar treapta de aer rece fixează coafura la finalul sesiunii, pentru rezultate ce durează mai mult timp.

Cele 6 setări ”dețin” control absolut în timpul uscării: 3 trepte de temperatură (T) și 2 viteze (S). Pot fi combinate în funcție de tipul de păr și de rezultatele dorite. De asemenea, are și o treapta de aer rece (*) pentru a fixa coafura la sfârșitul sesiunii de uscare.

Difuzorul îngust, potrivit pentru o mai bună precizie în timpul uscării și pentru a obține o coafură naturală, perfect finisată. Difuzorul  mai mare asigura dispersia perfectă a fluxului de aer pentru o uscare rapidă, adaugă volum și definește buclele. Are un cablu lung de 1,8 metri ce facilitează cu ușurință deplasarea. Vine cu o grilă detașabilă pentru curățare ușoară. Mulțumesc Buzzstore și Rowenta România pentru ocazia de a testa și de a-mi găsi în sfârșit produsul perfect de uscare al părului. Dacă vreți să primiți și voi produse să le testați gratuit acasă vă puteți să vă înscrieți aici.

Premium Care Instant Dry este soluția perfectă pentru a satisface toate nevoile parului tău! Voi ce produse trucuri folosiți pentru a obține volum?

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *