Fashion

Rochii de ocazie de la Everpretty

Bună dragile mele,

Am trecut și trecem printr-o perioadă dificilă din cauza căreia s-au anulat multe evenimente. Evenimente importante din viatța noastră sau a prietenilor, cunoștințelor. Dar toate acestea vor trece și vom reveni la ”rutina” de dinainte. Spun asta pentru că toată lumea se agită super mult în preajma unei nunți sau a unei petreceri, mai ales mireasa asu sărbătorita. Și mă refer aici de la micile detalii cum ar fi invitațiile, aranjamentele, etc până la ținute. Pentru că toate suntem diferite și gusurile noastre în materie de îmbrăcăminte sunt diferite, am descoperit descoperit un site cu niște rochițe minunate pentru noi toate. Este vorba de site-ul celor de la EverPretty.com. Cunosc de ceva timp acest site, însă nu m-am încumetat să comand nimic până acum. Am pus ochii pe câteva modele și vreau să vi le arăt și vouă deși mi-a fost foarte greu să aleg.

Și pentru că nu toată lumea agreează rochiile lungi am câteva variante de cheap homecoming dresses sau rochițe mai scurte cum îmi place mie să le spun.

De asemenea, nu toate avem o talie de viespe și nu că ar fi ceva rău acest lucru, întotdeauna trebuie să alegem să fim sănătoase, șă ne simțim bine în corpul nostru. Am ales și câteva plus size party dresses care sper să vă placă la fel de mult cum îmi plac și mie.

Cum spuneam, și mai sus, pe Everpretty veți găsi o mulțime de rochițe pentru toate gusturile. Iar materialele sunt tare faine și nu o să vă pară rău.

Voi de pe ce site-uri alegeți rochiile de ocazie?

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *