Skincare

Review: Masca faciala anti-acnee Skinegal

Bună dragile mele,

Chiar dacă este primăvară, temperaturile de afară nu arată asta deoarece este mult mai cald decât ne așteptam. Desigur și tenul meu simte asta deoarece începe să revină la ”vechile obiceiuri”, și anume să secrete cât mai mult sebum și să aibă o tendință acneică. Văzusem deja pe rețelele de socializare păreri despre măștile Skinegal și îmi doream tare mult să le încerc, însă nu am avut ocazia. Cei de la Pr Avenue au fost tare drăguți și mi-au trimis spre testare chiar masca facial anti-acnee. În trecut am mai folosit măști cu argilă deoarece reprezintă modalitatea perfectă de a-ți răsfăța pielea și de a obține rezultate valoroase la domiciliu. Acestea nu vor usca pielea în timp ce lucrează pentru a detoxifica și curăța porii.

Masca are la bază argilă verde Cambriană care absoarbe impuritățile și toxinele din piele, fiind o sursă ideală de minerale necesare pentru un aspect sănătos al tenului. Complexul bioactiv de argilă și Aloe Vera curăță tenul în profunzime și revitalizează pielea.

Reglează secreția de sebum a glandelor sebacee, micșorează porii și îndepărtează delicat celulele moarte de la suprafața pielii. Calmează zonele afectate de acnee, inflamațiile și roșeața, fiind un adjuvant perfect pentru tratamentul împotriva acneei.

Ingrediente:

  • Argila verde Cambriana datează din acea epocă şi este extrasă de la o adâncime de 40 de metri, fără nici o intervenţie chimică, din regiunea cea mai eco a Europei – Golful Finlandei. Datorită uscării naturale, adică expunerea la soare, proprietăţile argilei sunt accentuate. Argila verde mai este numită şi “pământul miraculos”. Are rolul de  a reduce acneea, implicit de a ține sebumul sub control, are un efect calmant și micșorează porii.
  • Aloe vera după cum știm este o plantă cu beneficii și utilizări multiple atât în medicina, cât și în cosmetica, nu degeaba este supranumită ”elixirul frumuseții”. Aloe vera conține vitamina A, vitamina B4, B9, B12, vitamina C, vitamina E, dar și numeroase minerale cum ar fi: calciu, cupru, crom, magneziu, seleniu, zinc, sodiu, potasiu. Aloe vera hidratează pielea, combate acneea, oferă luminozitate tenului, are un efect antibacterian.
  • Ovăzul este bogat în antioxidanți care încetinesc inflamația țesutului și reduc roșeața pieliii. Acționează ca un exfoliant ce îndepărtează celulele moarte, bacteriile și microbii de la suprafața epidermei, dar și hidratează în profunzime fără a usca pielea.

Mod de utilizare:

Înainte de a aplica masca eu încerc să deschid porii fie stând deasupra aburilor, fie cu un prosop umezit în apă călduță. Aplicați masca pe fața curată, evitând zona ochilor și a gurii. Lăsați să acționeze 20 de minute și îndepărtați delicat masca cu apa călduță. Utilizați masca de 1-2 ori pe săptămână. Un plic este pentru o singură utilizare.

Se găsesc pe www.1001cosmetice.ro , Farmacia Apoteca , Medimfarm . Prețul recomandat fiind 10-12 lei.

Ca o concluzie după ce am folosit această mască este că sunt foarte încântată de ea, curăță bine tenul, îl lasă luminos și catifelat, iar porii s-au mai diminuat. Singurul dezavantaj pe care îl găsesc este faptul că un plic poate fi utilizat de 2 ori (deoarece este suficient de mult produs) și odată desfăcut se usucă dacă nu este folosit într-un timp scurt.

Voi ce părere aveți despre măștile Skinegal?

19 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *