Skincare

REVIEW Foreo UFO Mini

Bună dragile mele,

Despre dispozitivele Foreo cred că a auzit toată lumea și nu mai este o noutate. În momentul în care au apărut pe piață la noi s-a creat o întreagă isterie în jurul lor. Chiar eram determinată să mi-l iau și eu .Totuși partea mea mai cerebrală s-a gândit să analieze puțin și să aștepte câteva review-uri. Nu este un device ieftin și acest lucru mă intriga și îmi doream să aflu mai multe păreri dacă merită sau nu investiția. Mi-am dorit tare mult un dispozitivul pentru curățarea tenului. Dar a trecut timpul și altele mi-au fost prioritățile, dar nu am renunțat la idee. Astăzi vreau să vă vorbesc despre un dispozitiv pe care mi-l doream la fel de mult să îl încerc ca cel pentru curățarea tenului. Este vorba despre Foreo UFO Mini, dar și măștile speciale pentru acest dispozitiv. Așadar am decis să realizez și un mic review.

Ce este Foreo Ufo Mini?

UFO mini este cel mai avansat dispozitiv pentru tratament facial din lume, fiind conceput să vă transforme tratamentul cu mască preferat de 20 de minute într-un răsfăț de 90 de secunde. Cu alte cuvinte chiar dacă ești pe grabă poți să te bucuri de beneficiile măștii preferate într-un timp foarte scurt. Acesta combină măștile activate prin UFO cu tehnologie de hiperinfuzie (încălzire și pulsații T-Sonic) și tratamentul prin lumină LED, antiîmbătrânire (LED roșu), îmbunătățirea strălucirii (LED verde) și tratament antiacnee (LED albastru). Astfel, beneficiezi de un un tratament de nivel profesional acasă. Încălzirea deschide porii iar pulsațiile T-Sonic infuzează ingredientele active în piele și de asemenea sporește circulația sangvină.

review foreo ufo mini

Despre măștile Foreo

UFO mini glisează fără probleme peste fiecare centimetru al feței dvs., activând ingredientele esențiale din formulele noastre coreene pentru tratament facial.

Măștile activate prin UFO sunt realizate din microfibră moale, infuzate cu extracte de plante și fructe, uleiuri botanice concentrate și apă de flori naturală. Fiecare mască are asociată un tratament UFO preprogramat controlat prin aplicație pentru îmbunătățirea efectelor aferente și asigurarea unei pieli strălucitoare.

Eu momentan am încercat măștile Make My Day și Call It A Night și am reușit să-mi formez o părere. Am văzut că sunt multe variante ale măștilor Foreo și abia aștept să încerc și altele. Un set cu 6-7 masti costa în jur de 50 lei.

Make My Day– Dacă doriți să vă bucurați de o piele strălucitoare pe durata întregii zile, atunci această masca activată prin UFO este tot ceea ce aveți nevoie. Promite să hidtareze și să ofere tenului un ”scut” antipoluare. Conține acid hialuronic și alge roșii. Au un preț accesibil , zic eu, și se găsesc în pachet de 7 bucăți.

Call It A Night– Această mască revitalizează și hrănește tenul peste noapte. Conține ginseng și uleiul de măsline. De asemenea și aceasta vine într-un pachet cu 7 bucăți.

Cum se utilizează dispozitivul Foreo UFO Mini?

  • În primul rând trebuie să aveți un dispozitiv ce are ca sistem de operare Android sau IOS pentru că acest Foreo UFO Mini este dependent de un astfel de dispozitiv.
  • Ulterior descărcați aplicația FOREO
  • După ce instalați aplicația, următorul pas este să vă faceți un cont
  • Asociați dispozitivul cu aplicația, scanați codul de bare de pe mască și astfel transmiteți dispozitivului tratamentul ales.
  • Nu vă rămâne decât să vă bucurați de răsfăț efectuând mișcări circulare pe ten până când cesta se oprește. Din aplicație se va auzi chiar și o melodie de relaxare, iar aplicația vă va ghida pentru un masaj corect.
  • După ce au trecut cele 90 de secunde și dispozitivul se oprește, îndepărtați masca. Masca fie o aruncați, fie repetați tratamentul aplicând restul de gel din plicul în care aceasta a venit. Credeți-mă rămâne foarte mult produs. Uneori când nu am timp să reaplic, îndepărtez masca, o introduc din nou în plicul ei și o reutilizez în ziua următoare. Știu că nu este tocmai igienic, dar având în vedere că dispozitivul îl folosesc doar eu, nu văd o problemă în asta.
  • După ce ați îndepărtat masca clătiți dispozitivul cu puțină apă și fie îl depozitați în cutia sa fie îl așezați în suportul pe care îl veți găsi în pachet.

De menționat este faptul că UFO mini este realizat dintr-un silicon mdical, este reîncărcabil prin USB și 100% impermeabil. În plus vine cu o garanție de 2 ani. Device-ul costă în jur de 500 de lei. La o primă vedere aș spune că este un device scump și ar putea fi catalogat un moft. Însă făcând o analiză mai amănunțită eu zic că este o investiție bună și de lungă durată. Cu siguranță tenul vostru vă va mulțumi.

Tu ai încercat până acum un dispozitiv Foreo? Ce părere aveți despre el?

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *