Lifestyle

Restaurantele inteligente – misiune posibilă!

Poate cel mai râvnit job pe perioada vacanțelor de vară din ”epoca” liceu. Ospătar. Un job prin care poți pătrunde în ”tainele” muncii. De la spălatul vaselor, la stângăcii în ale servitului, este o întreagă aventură. Îi apreciez foarte tare pe cei care practică această meserie. De fiecare dată când ies în oraș îi analizez, le analizez gesturile, purtările, etc. Când am revenit într-un restaurant unde mai mâncasem întotdeauna aleg altceva.

Pentru că sunt o gurmandă și mai ales îmi place tare mult diversificarea și ce e ”mai ciudat” în meniu mi-a dorit să am un restaurant. Știu sigur cum va arăta restaurantul visurilor mele. Un restaurant mic, intim, minimalist și decorat după bunul meu plac. Un loc unde clienții să vină cu inima deschisă (sau stomacul) și să se bucure de preparate la fel cum o fac și eu. După multe cercetări am găsit o echipă foarte faină, Expressoft Technology, ce reprezintă soluția de marcaj și gestiune potrivită afacerii tale. 

Soluțiile lor software au caracteristici scalabile. Reduc considerabil costurile de operare, susțin atât desfășurarea activității într-un mod integrat și rapid cât și creșterea vânzărilor. Îți oferă informații accesibile din orice parte a lumii, în timp real, cu privire la derularea operațiunilor fiecărei afaceri.

S-au ocupat de absolut tot, de la instalare și training, precum și de suport tehnic 24/7, ceea ce pentru mine este perfect. Tehnologia și-a făcut apariția în micul restaurant, carnețelele ospătarilor au fost înlocuite cu tablete, când comanda este gata vor primi doar o notificare. S-au simplificat mult lucrurile de acum câțiva ani.

Comenzile vin mai repede și fără erori, modalitatea de plată este cash sau cu cardul fiind dotați cu aparatele specifice. Un lucru foarte important este faptul că îmi ușurează mult munca și pe partea de gestiune stocuri. Astfel, nu va fi nimeni pus în postura de a comanda ceva și să nu știm ce răspuns să îi dăm. Va crește profitu, iar prin upselling, de pilda, puteti castiga în plus 50 euro/ zi, ceea ce v-ar aduce un venit suplimentar de 1500 euro/luna*.

Sistemul POS restaurant, este o interfață software care ajută la organizarea și eficientizează costurile.  Acest terminal POS este perfect pentru oricine care vrea sa fie independent și soluția perfectă pentru diferite tipuri de afaceri. Sistemul este din aluminiu elegant și subțire.Este făcut sa ofere sentimentul de înalta calitate și pentru a satisface chiar și cererile mai rigide. Mai mult decât atât, sistemul de 15″ are un design plat și baza piciorului mică economisind spațiu.

Bucuria și împlinirea cea mai mare este atunci când clienții sunt mulțumiți pe deplin atât de servicii și de produse. Atunci înțeleg că fac o treabă bună. Și nu numai clienții, dar și angajații trebuie să lucreze într-un mediu plăcut. În fond de asta depinde ca ei să dea randament la locul de muncă.

Expressoft Technology sunt o investiție foarte bună. Vă va ajută ca un restaurant de orice tip să devină mai eficient și mai profitabil, iar consumatorii să fie serviți elegant, facil și rapid, oferindu-le astfel toate motivele să revină.

Acest articol a fost scris pentru proba 9 a Super Blog 2018.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *