Skincare

Rennesence Magnetic Mask – Masca magnetică antirid

Bună dragile mele,

De ceva timp umblă prin blogosferă un produs care mi-a acaparat toată atenția. Este vorba de Rennesence Magnetic Mask, Biotissima® – Masca magnetica antirid . Da, ați auzit bine, magnetică. Acest lucru m-a atras și pe mine. Pe lângă acest factor, mai are și o multitudine de alte beneficii. Am hotărât să o testez din pură curiozitate, iar astăzi nu pot să mă despart de ea. Își merită pe deplin toate laudele.

Rennesence Magnetic Mask, Biotissima® -este o noua abordare pentru îngrijirea pielii. Este o formulă cu totul specială bazată pe particule de fier îmbogățită cu ingrediente revoluționare în domeniul anti-aging. Modul magic de îndepărtare cu ajutorul magnetului activează microcirculația la nivelul pielii, crescând capacitatea de regenerare, astfel obținem un ten energizat și sanatos.

Beneficii și efecte

Rennesence Magnetic Mask, Biotissima® chiar are rezultate reale, cu o însemnătate mare la nivel celular. Lasă pielea foarte hidratată și luminoasă.
Are un conținut mare de Matrixyl® 3000 care netezește ridurile, îmbunătățește tonusul și elasticitatea pielii. De asemenea, formula este îmbogățită cu Retinol (vitamina A), care menține pielea sănatoasa și joacă un rol important în regenerarea celulelor pielii. 

În componența sa se găsesc uleiuri nutritive precum uleiul de jojoba, uleiul de migdale dulci și uleiul de măsline, pielea este radiantă, hidratată și protejată pentru multe ore. 

Mod de utilizare

Se utilizează de două ori pe săptămână. În cutiuța ei vine cu o spatulă și un magnet.

Aplicați un strat subțire pe fața curată, evitând zona ochilor. Se lasă să acționeze timp de 3-5 minute apoi îndepărtați în întregime masca cu ajutorul magnetului înfășurat în șervețel fără a atinge efectiv pielea. După îndepărtare pe piele vor rămâne uleiurile nutritive și le vom masa în piele pentru a obține efect maxim . Nu folosiți apa pentru îndepărtarea măștii.

În timp ce masca acționează asupra tenului veți simți o ușoară încălzire a tenului. Nu este nimic deranjant, ba chiar se simte foarte bine. Am folosit-o de câteva ori și chiar are efect asupra liniilor fine. Are un miros subtil.

Voi ce măști folosiți?

21 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *