Beauty

Regenerează-ți viața, începe cu părul!

Bună dragile mele,

Poate vă gândiți de ce un titlu așa pompos. Ei bine, și-l merită pe deplin și o să vă povestesc de ce. Cred că nu mai este un secret faptul că de la un timp acord o importanță mai deosebită părului. Recunosc, el m-a ”obligat” să o fac. Și pentru că îl consider ca fiind cel care îmi dă cea mai mare încredere în mine, mi-am zis: după ce am puțin păr să îl pierd și pe acesta? Într-o singură întrebare am cuprins toate problemele pe care le am: căderea părului și faptul că am un păr rar.

Există statistici ce spun că durata de viață a unui fir de păr este limitată. Părul se mișcă în rădăcină timp de 2-4 luni și apoi cade lăsând loc altui fir. Capul pierde în mod normal cca 100 fire/ zi. Dacă observăm o cădere excesivă a părului timp de 3 zile fără a-l spăla și firul este însoțit de rădăcină, atunci se ridică problema unei cauze interne și indicat este să folosiți produse pentru creșterea părului. În ceea ce privește problemele interne se numără: stresul, alimentația nesănătoasă, probleme ereditare, etc.

Încercând atât de multe produse pentru stoparea căderii părului, am descoperit produsele Regivero. Oferă un tratament complet atât pentru căderea părului, cât și pentru regenerarea sa.

Șampon împotriva căderii părului

Această formulă furnizează esențialul de elemente nutritive pentru a lupta împotriva căderii firelor de păr și pentru a întări rădăcina firului, asigurând energia necesară unui păr sănătos și plin de viață.

MOD DE UTILIZARE:

Se aplică pe părul umed și se masează ușor. După 3 minute se clătește și se repetă procedura. Se recomandă folosirea șamponului de minim 2 ori pe săptămână. Pentru rezultate optime este recomandată utilizarea șamponului împotriva căderii părului alături de Loțiunea împotriva căderii părului.

Loțiune împotriva căderii părului

Regivero loțiune împotriva căderii părului este un complex biologic, botanic și biotehnologic, creat special pentru a reduce cpderea firelor de păr prin susținerea metabolismului celular astfel îmbunătățind consumul de oxigen la nivelul celulelor părului. Îmbunătățește aspectul estetic al părului, revitalizează firele de păr și crește elasticitatea. Reglează secrețiile glandelor sebacee și reduce mătreața ameliorând senzația de mâncărime la nivelul scalpului.

Căderea părului (alopecia) poate fi cauzată de diverși factori precum: dieta neadecvată, deficiența de vitamine și minerale vitale pentru păr, afecțiuni hormonale, stres, tratamente neadecvate aplicate părului (decolorare, vopsire) etc. Formula complexă asigură necesarul de elemente nutritive pentru a întări rădăcina firului de păr și a combate alopecia. Amestecul de principii biologic active de origine botanică și de biosinteză este special conceput pentru a reduce căderea firelor de păr prin susținerea metabolismului acestora.

MOD DE UTILIZARE:

Tratamentul se aplică după spălarea părului. Înainte de utilizare, produsul se agită pentru omogenizare. Se aplică loțiunea direct pe scalp, la baza firelor de păr. Se masează scalpul ușor și se întinde pe toată lungimea firelor de păr. Se lasă să acționeze până la următoarea spălare, nefiind necesară clătirea părului. Se recomandă folosirea acestei loțiuni de minim 3 ori pe săptămână, timp de 8 săptămâni. Pentru rezultate optime, se recomandă ca această loțiune împotriva căderii părului să se utilizeze alături de Șamponul împotriva căderii părului.

Loțiune pentru regenerarea părului

Regivero loțiune pentru regenerarea părului conține un complex activ marin și botanic care contribuie la regenerarea părului și îi redă vitalitatea prin refacerea resurselor de energie ale acestuia, crește nivelul de elasticitate și protecție al părului. Complexul fitoterapeutic este un bun stimulent al sănătății pielii capului și al firelor de par. Acest complex este o excelenta sursa de proteine, nutrienti, aminoacizi, polizaharide si glicogen.

MOD DE UTILIZARE:

Înainte de aplicare, părul trebuie să fie spălat. Produsul se aplică direct pe scalp, la baza firelor de păr, apoi se masează ușor și se întinde pe toată lungimea firelor de păr. Se lasă să acționeze până la următoarea spălare. Se recomandă ca această loțiune pentru regenerarea părului să se utilizeze de minim 3 ori pe săptămână, timp de 8 săptămâni. Pentru rezultate optime, este recomandată utilizarea loțiunii alături de Șamponul împotriva căderii părului.

Șampon împotriva mătreții

Regivero Șampon Împotriva Mătreții conține un complex fitoterapeutic pe bază de extract de scoarță de salcie albă, extract din scoarță și frunze de mesteacăn și ulei din lemn de ienupăr care acționează eficient în eliminarea mătreții și prevenirea reapariției acesteia. Efectul calmant al extractelor din plante previne iritațiile scalpului și contribuie la restabilirea echilibrului natural al pielii la nivelul scalpului. Biosulful reglează secreția de sebum și restabilește nivelurile optime ale lipidelor pe suprafața pielii scalpului.

MOD DE UTILIZARE:

Se aplica pe părul umed și se masează ușor. După 3 minute se clătește și se repetă procedura. Se recomandă folosirea șamponului de minim 2 ori pe săptămână.

După 1 lună de folosit aceste produse pot spune că am scăpat în proporție de 80% de căderea părului și și-au făcut apariția noile fire. Semn că se regenerează. Trebuie să recunosc că șamponul împotriva mătreții nu l-am folosit. Nu am avut niciodată probleme cu mătreața. Cu siguranță îl voi folosi și pe acesta deoarece părul meu se îngrașă destul de repede și mă va ajuta în reglarea sebumului de la nivelul scalpului.

GARANȚIA PE SATISFACȚIE

Și ca să vedeți cât de importante sunt rezultatele pentru cei de la Regivero oferă o garanție pe satisfacție. Ce înseamnă asta? În cazul în care nu sunteți mulțumit de unul din produsele Regivero, completați formularul de retur în care scrieți toate datele cerute și menționați motivul pentru care se dorește returnarea produsului. Motivul trebuie să fie cât mai obiectiv și real. Își doresc ca experiența cu aceste produse să fie conformă cu  instrucțiunile de utilizare înscrise pe ambalaj. Aveți opțiunea rambursării în întregime a banilor sau alegerii unui alt produs. Garanția nu se aplică produselor care au fost utilizate incorect.

Voi ce produse minune folosiți împotriva căderii părului?

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *