Beauty,  Skincare

Răsfăț pentru o piele frumoasă cu Cosmetic Plant


Bună dragile mele,

Cred că toată lumea a auzit de brandul Cosmetic Plant. Spun asta deoarece datează de mai bine de 27 de ani. Practic am copilărit cu ei deoarece știu că mama mea folosea aceste produse. Eu folosesc produsele lor încă din liceu și nu m-au dezamăgit niciodată. Au ca motto redefinirea frumuseții și sunt de părere că o piele frumoasă și îngrijită nu se demodează niciodată. Sănătatea ei joacă un rol decisiv în privinţa stării de spirit și siguranței de sine a fiecărei femei.

Astăzi vreau să vă vorbesc despre o nouă gamă lansată de cei de la Cosmetic Plant. Este vorba despre gama Body care mi-a intrat la suflet de la prima atingere. Un adevărat răsfăț pentru pielea noastră. Le-am primit în urmă cu o aproximativ o lună și de atunci am reușit să le încerc pe fiecare în parte. Gama Body conține 10 produse: 4 unturi de corp (Shea BIO, Cocos BIO, Cacao, Argan BIO), 4 creme de corp ( Lavanda, Migdale dulci, Lapte și miere, Masline BIO), 2 exfoliante corporale (nucă de cocos și sâmburi de măsline). Următoarele produse ce urmează să vi le prezint sunt cele testate de mine.

Unt de corp cu Unt de Shea BIO

Trebuie să menționez faptul că am pielea foarte uscată, iar substanțele nutritive conținute în untul de shea BIO joacă un rol major în hrănirea și îmbunătățirea elasticității pielii. Are un conţinut de ingrediente naturale de 96%, untul de corp cu unt de shea îmbunătăţeşte aspectul şi sănătatea pielii, lăsând-o catifelată şi mătăsoasă. Se absoarbe foarte rapid în piele, dar are și un miros incredibil.

Mod de utilizare: Se aplică zilnic pe pielea curată a corpului, prin mișcări de masaj, până la absorbția completă.

Unt de corp cu Ulei de Cocos BIO

Pot să spun că este preferatul meu deoarece eu sunt înnebunită de orice produs ce conține cocos. După cum bine știm uleiul de cocos BIO are un puternic efect hidratant, antiinflamator și protector, hrănind pielea în profunzime, lăsând-o fină și mătăsoasă. Are un conţinut de ingrediente naturale de 96%.

Mod de utilizare: Se aplică zilnic pe pielea curată a corpului, prin mișcări de masaj, până la absorbția completă.

Crema de corp cu Ulei de Lavandă

O altă preferată este crema de corp cu ulei de lavandă. Conține ingrediente naturale de 94% care ajută la calmarea şi hidratarea eficientă a pielii. Datorită uleiului esențial de lavandă bio, cunoscut pentru proprietățile sale aromaterapeutice, crema contribuie atât la regenerarea și calmarea pielii, cât şi la relaxarea organismului. Vitamina E netezește și catifelează pielea, prevenind îmbătrânirea prematură a acesteia.

Mod de utilizare: Se aplică zilnic pe pielea curată prin mișcări de masaj, până la absorbția completă.

Crema de corp cu Lapte și Miere

Crema de corp cu lapte și miere are ingrediente naturale in proporție de 93%. Este bogată în componente emoliente și nutritive, lăsând pielea netedă şi catifelată. Mierea, umectant natural cu acțiune antiinflamatoare și antioxidantă, are un puternic efect de vitaminizare, iar proteinele hidrolizate din lapte cresc capacitatea pielii de a-şi menţine hidratarea naturală, protejând-o împotriva deshidratării.

Mod de utilizare: Se aplică zilnic pe pielea curată a corpului, prin mișcări de masaj, până la absorbția completă.

Exfoliant corporal cu Nucă de Cocos

Exfoliantul corporal cu nucă de cocos are  un conţinut ridicat de ingrediente naturale şi o textură lejeră, exfoliantul corporal va îndepărta celulele moarte fără să agreseze bariera naturală de protecție a pielii, asigurând acesteia o respiraţie mai bună şi o absorbţie mai eficientă a principiilor active. Pentru protejarea mediului înconjurător, folosim particule exfoliante naturale din coajă de nucă de cocos, care asigură un gommage blând. În plus, uleiul de cocos bio din compoziţia exfoliantului asigură catifelarea şi menţine hidratarea pielii.

Mod de utilizare: Se aplică o dată sau de două ori pe săptămână pe pielea umedă a corpului, prin mișcări circulare, timp de 1-3 minute. Se clătește cu apă călduță din abundență.

Voi ce produse ați folosit din această gamă? Care este părerea voastră despre aceste produse?

19 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *