Lifestyle

Rămas bun 2021!

Nu știu cu ce să încep, dar știu că trebuie să închei acest an, clișeic sau nu, independent de mine sau nu. 2021 a fost un an greu, al naibi de greu și nu mă refer la lucruri materiale, ci la oamenii pe care i-am pierdut (prea mulți într-un timp foarte scurt), cei pe care i-am câștigat și cei care au rămas. Un an te poate schimba enorm. Un an te poate ajuta să te cunoști, să te accepți, să crești, să te descoperi. Un an te poate forța să înțelegi ce nu poate fi înțeles!

Toată viața am funcționat după niște principii care mi-au fost zdruncinate în 2021. Am știut că niciodată să nu spui niciodată, însă atunci când treci prin niște situații se simt parcă altfel. Dacă am plâns în 2021? Mai mult decât am făcut-o în toată viața mea!!! Sunt mai puternică acum? Da. M-am schimbat? Cu siguranță! Din zona de confort nu va ieși niciodată schimbarea. Oamenii se schimbă din 2 motive: fie li s-a deschis mintea, fie li s-a frânt inima.

Am învățat că superficialitatea este tot mai des întâlnită în viețile oamenilor. Am învățat că există oameni care își pot construi fericirea pe nefericirea altora fără să clipească. Am învățat că se poate uita bătând din palme. Am învățat că empatia poate să lipsească cu desăvârșire din partea persoanelor la care te aștepți cel mai puțin. Am învățat că oamenii nu sunt ceea ce par! Am învățat și încă încerc să înțeleg că nu trebuie să mai am așteptări de la nimeni.

M-am temut de mine, m-am temut să simt, m-am temut să cer ajutor, m-am temut să-mi fie frică. Pentru că toate astea însemnau slăbiciuni pentru mine.

Început de 2021 a venit cu planuri foarte bine puse la punct, planuri realizabile indubitabil, dar care au luat o întorsătură la 180 de grade. 2022 îți spun doar atât: Nu-mi mai lua pe nimeni!

Un an nou mai bun!

Love, L

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *