Lifestyle

Puterea unui testimonial video! Vezi și crezi!

Bună dragile mele,

Să începi să construiești o casă de la zero este o adevărată provocare. Și când spun asta mă refer la câtă bătaie de cap presupune asta. Începând de la drumurile pe care trebuie să le faceți în alegerea materialelor de construcții până la găsirea oamenilor potriviți să vă realizeze dorințele. E un drum anevoios, plin de stres. Rezultatul, însă, vă va mulțumi și cred că e singurul lucru care vă dă putere să continuați.

Anul trecut am trecut prin renovarea a două camere ale apartamentului unde stau. Vreau să subliniez faptul că am simțit că am construit apartamentul, nu că îl renovez. Atât de anevoios a fost procesul. De ce? Pentru că am decis să apelăm la ajutorul unor ”meseriași” care ne-au fost recomandați că vor face treabă bună. Zis și făcut. Au venit respectivii, le-am povestit cam ceea ce voiam să iasă, au analizat și ei ”problema” și am ajuns la un rezultat.

O listă interminabilă de materiale, multă alergătură după acestea. Deoarece furnizorii cu care lucrau domnii nu transportau materialele. Deci a trebuit să ne ocupăm noi de transport. Am făcut și asta. Durata procedurii? 1 lună! De ce? Pentru că domnii, în paralel cu lucrarea pe care trebuiau să o efectueze la mine, aveau și alte lucrări. Astfel, astăzi veneau 2-3 ore, mâine 3-4 ore, poimaine 2 ore și tot așa. Pe lângă asta au lucrat foarte dezorganizat.

După această experiență pentru construirea casei am hotărât să mă documentez foarte bine. Căutând pe internet am găsit un site care m-au ”cucerit” din prima clipă. Dacă pentru haine și alte produse obișnuiesc să ”mă arunc” la construirea casei nu aș face asta. Chiar dacă în prezentarea lor totul suna ca o poveste frumoasă am fost reticentă. Pentru că haideți să fim serioși. Dacă un om pe care îl cunoști te dezamăgește. Despre un site ce care nu știu mai nimic ce aș mai putea spune?

Vindem-ieftin.ro este un concept unic în România! Ce presupune asta? Sunt o casă de comenzi, astfel încât nu au marfă pe stoc, nu au costuri de manipulare a produselor , etc . Mai exact, sunt un broker în domeniul comenzilor online de materiale de construcții! Tratează fiecare client în funcție de ce vrea să cumpere, scurtează drumul de la producător / importator / distribuitor la clientul final, marfa ajungând de la aceștia direct la tine sau pe șantierul tău. Conceptul este unic și diferit și prin faptul că site-ul nu prezintă și prețurile produselor. Asta pentru că prețurile variază în funcție de cantitățile comandate și, cu cât cantitățile sunt mai mari, cu atât putem negocia mai mult cu furnizorii. Per total, garantează o economie de 10-20% la achiziții la un necesar ce include produse din mai multe categorii. Și credeți-mă au o multitudine de produse de la tâmplărie PVC, țevi decorarive, până la faianță, gresie, etc.

BENEFICII:

 1. Clienții pot cumpăra totul dintr-un singur loc, iar astfel pot economisi timp și mai ales bani;
 2. Nu mai alergi după materiale de construcții prin depozite, căutând cele mai bune prețuri;
 3. Compari ofertele pe care deja le ai de la alți furnizori, așa te asiguri că obții cele mai bune prețuri;
 4. Consiliere gratuită pentru clienții care au nevoie de informații despre produse ( au un consultant în acest sens);
 5. Marfa se livrează direct de la producător, fiind ambalată corespunzător, ajunge la client în cele mai bune condiții;
 6. Puteți evita comisionul meseriașilor care recomandă depozitele, hypermarketurile sau anumite produse;
 7. Riscul la achiziție este zero;
 8. Vindem exact ce dorește clientul;

Un lucru foarte interesant este faptul că îți oferă și un bonus. Cum poți beneficia de acest bonus? Nimic mai simplu: filmeazi livrarea produselor și le trimiți filmulețul și îți va aduce 100 lei!

Observații:

 • Campania este valabilă pentru orice comandă indiferent de valoarea ei.
 • Campania se aplică comenzilor online atât pentru persoanele fizice cât și pentru reprezentanții persoanelor juridice.
 • Această campanie nu se aplică și pentru completările de comandă.
 • Ne rezervăm dreptul de a edita și modifica video-ul pentru a elimina sau adăuga anumite elemente.

 

 

 

 

 

După ce am parcurs site-ul celor de la Vindem-ieftin.ro am accesat rubrica de recenzii video . A fost momentul hotărâtor de a lucra cu ei și mă bucur tare mult pentru decizia luată.  Atunci am înteles care este puterea unui testimonial video.

Voi cu ce probleme v-ați confruntat când ați vrut să renovați/ construiți o casă?

Acest articol a fost scris pentru Proba 4 a SuperBlog 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *