Make-up

Produse preferate de la MakeHot.ro

Bună dragile mele,

Nu știu cât timp alocați machiajului zilnic însă eu nu ma întind prea mult. Prefer să mai dorm câteva minute în plus. În consecință machiajul meu zilnic presupune puține produse. Un lucru este cert nu pot să mă despart de eyeliner. Folosesc fond de ten, gel de sprâncene, pudră, puțin contouring, eyeliner, rimel și un balsam de buze sau ruj. Astăzi vreau să vă vorbesc despre câteva produse pe care mi le doream de foarte mult timp să le încerc, însă din varii motive nu am făcut-o. Acum le am de mai bine de o lună, iar de atunci le folosesc zilnic.

Gel Conturare Sprancene Milani Stay Put Brow

Sunt foarte pretențioasă când vine vorba de sprâncene și am testat de-a lungul timpului multe produse. Nu am niște sprâncene prea bogate și nici forma nu este cea dorită, astfel trebuie să apelez la produse pentru conturare. Am descoperit de curând gelul de conturare de la Milani, Stay Put Brow. Vine însoțit de o pensulă cu două capete. Un capăt în unghi perfect pentru a putea desena firele de păr, iar la celălalt capăt are o perie pentru a pieptăna și a elimina excesul de produs.

Acesta ajuta foarte mult la imitarea firelor de par, unde acestea lipsesc și conferă un look plăcut. Este foarte rezistent pe parcursul întregii zile fără a se întinde. Eu am nuanța Natural Taupe. Gelul de conturare al sprâncenelor îl puteți găsi aici.

Paleta Contouring Sleek Face Contour Kit

Nu sunt expertă în contouring însă îmi place să o aplic sub osul pomeților, lateralele nasului sau pe marginea frunții. Iluminatorul îl folosesc pe varful pomeților spre tâmple, centrul nasului, pleoape sau pe partea de sus a buzei superioare. Am nuanța Light deoarece am tenul foarte deschis și este indicat să nu fie o diferență prea mare între culori. Pe lângă că oferă un contouring foarte lejer și nu încarcă tenul sunt și ușor de transportat. Atât iluminatorul cât și pudra sunt în aceeași paletă. Produsul îl puteți găsi aici.Ruj Sleek Matte Me

Mereu mi-au plăcut rujurile lichide mate și într-un final am ajuns și la minue prea lăudatul Matte me. Și da, își merită toate laudele. Este un ruj ultra-rezistent, am mâncat, am băut, am vorbit și el tot acolo era. Este necesar un singur strat deoarece are o pigmentație puternică. Dacă usucă sau nu buzele nu vă pot da o părere pertinentă deoarece eu am buzele uscate în permanență orice aș aplica. Eu de fiecare dată când aplic un ruj pe buze trebuie să aplic cu câteva minute sau chiar ore un balsam de buze hidratant. Altfel nu am nicio șansă. Am ales nuanța Cinnamon Spice, o culoare superbă de maro, de scorțișoară cum îi spune și denumirea. Rujul îl puteți găsi aici.

De unde le-am achiziționat

Ei bine toate produsele prezentate sunt de pe site-ul celor de la MakeHot.ro Eram în căutarea gelului de sprâncene pentru că mi se termina și m-am gândit să fac un search pe Google. Mi-a ieșit în cale acest site. Am fost foarte impresionată de varietatea produselor, dar în special de prețuri. Au prețuri mult mai mici, iar de promoțiile pe care le fac nu mai spun. Un lucru pe care nu l-am mai întâlnit la alte magazine online este faptul că dacă îți achiziționezi un produs de pe site, iar ulterior încarci o fotografie folosit produsul respectiv, primești automat un voucher de 30 de lei pe care îl poți folosi la următoarele cumpărături. Nu-i așa că-i fain?

Ați cumpărat produse de pe site-ul celor de la MakeHot? Dacă da, ce anume? Voi ce produse folosiți în machiajul zilnic?

17 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *