Skincare

Produse pentru îngrijire de la Prisaca Transilvania

Bună dragile mele,

Acum câteva săptămâni am primit spre testare câteva produse pentru îngrijirea tenului și a mâinilor de la cei de la Vegis.ro. Este vorba despre un brand românesc, Prisaca Transilvania. A fost o bucurie să descopăr aceste produse deoarece sunt românești și conțin ingrediente ce provin din agricultura ecologică și care au certificare BIO.

Ingredientele ce stau la bază sunt: extract de struguri negri, albi si roze din viile românești, apă termală, flori de lotus și iris, ulei de jojoba, vitamina A și vitamina E.

Crema Hidratantă Sânziana

Această cremă promite să îmbunătățească elasticitatea tenului, se absoarbe foarte ușor în piele. Este potrivită tenului normal spre mixt. Eu am folosit-o atât dimineața, cât și seara.

Crema Antirid Sânziana

Recunosc că nu am folosit-o eu, ci i-am dăruit-o mamei. Ea având un ten mai uscat s-au împăcat tare bine, hidratând intens tenul.

Crema de Noapte Sânziana

Este o cremă care intră mai greu în piele însă nu lasă acea peliculă grasă. Este foarte hidratantă, iar dimineața îți vei simți tenul pregătit pentru o nouă zi, un nou machiaj.

Lapte Demachiant Sânziana

Este un lapte demachiant foarte blând care curăță bine tenul lăsându-l hidratat și catifelat.

Crema de Maini Sânziana

O am la birou și de fiecare dată când îmi simt mâinile uscate o aplic. Intră foarte repede în piele și nu lasă acea peliculă grasă. Este crema perfectă cu un miros subtil.

Toate produsele se găsesc pe site-ul celor de la Vegis.ro, la fel și lista ingredientelor. Iar ambalajele lor m-au cucerit iremediabil. Și ceea ce mă bucur foarte tare este ca sunt din sticlă și astfel sun tpăstrate toate proprietățile produselor.

Voi ați încercat aceste produse?

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *