Skincare

Produse pentru îngrijire de la Prisaca Transilvania

Bună dragile mele,

Acum câteva săptămâni am primit spre testare câteva produse pentru îngrijirea tenului și a mâinilor de la cei de la Vegis.ro. Este vorba despre un brand românesc, Prisaca Transilvania. A fost o bucurie să descopăr aceste produse deoarece sunt românești și conțin ingrediente ce provin din agricultura ecologică și care au certificare BIO.

Ingredientele ce stau la bază sunt: extract de struguri negri, albi si roze din viile românești, apă termală, flori de lotus și iris, ulei de jojoba, vitamina A și vitamina E.

Crema Hidratantă Sânziana

Această cremă promite să îmbunătățească elasticitatea tenului, se absoarbe foarte ușor în piele. Este potrivită tenului normal spre mixt. Eu am folosit-o atât dimineața, cât și seara.

Crema Antirid Sânziana

Recunosc că nu am folosit-o eu, ci i-am dăruit-o mamei. Ea având un ten mai uscat s-au împăcat tare bine, hidratând intens tenul.

Crema de Noapte Sânziana

Este o cremă care intră mai greu în piele însă nu lasă acea peliculă grasă. Este foarte hidratantă, iar dimineața îți vei simți tenul pregătit pentru o nouă zi, un nou machiaj.

Lapte Demachiant Sânziana

Este un lapte demachiant foarte blând care curăță bine tenul lăsându-l hidratat și catifelat.

Crema de Maini Sânziana

O am la birou și de fiecare dată când îmi simt mâinile uscate o aplic. Intră foarte repede în piele și nu lasă acea peliculă grasă. Este crema perfectă cu un miros subtil.

Toate produsele se găsesc pe site-ul celor de la Vegis.ro, la fel și lista ingredientelor. Iar ambalajele lor m-au cucerit iremediabil. Și ceea ce mă bucur foarte tare este ca sunt din sticlă și astfel sun tpăstrate toate proprietățile produselor.

Voi ați încercat aceste produse?

   

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *