Health

Problemele aparatului urogenital subiect tabu sau nu?

Bună dragile mele,

Infecţiile urinare şi genitale au reprezentat foarte mult timp un subiect tabu atât pentru tineri cât și pentru adulți și odată cu asta afectează milioane de oameni în fiecare an. Un diagnostic rapid şi corect, urmat de un tratament bine ales, în paralel cu aplicarea regulilor minime de igienă, au consecinţe favorabile pe termen lung, în special la segmentul tânăr al populaţiei feminine, care este de altfel cel mai afectat de această patologie.
Ceea ce se cunoaște este faptul că oamenii refuză diagnosticarea datorită “rușinii” aduse. Însă ceea ce nu se cunoaște este faptul că tratamentul neefectuat la timp poate atrage după sine probleme de sănătate foarte grave. Cred că fiecare femeie s-a confruntat măcar odată în viață cu probleme de natură urogenitală.

Cele mai frecvente infecţii urogenitale sunt:

Infecţia urinară (cistita ) este o infecţie bacteriană care poate afecta orice nivel al tractului urinar. În cele mai multe cazuri sunt cauzate de bacteriile aflate la nivelul pielii, vaginului sau rectului ce pătrund în uretra şi traversează în sus tractul urinar.

Vaginoza bacteriană apare în urma dezvoltării anormale a florei bacteriene anaerobe din vagin (cel mai frecvent specii de Gardenella vaginalis) în detrimentul lactobacililor. Cauzele pot fi multiple: igiena intimă, numărul de parteneri sexuali, folosirea dispozitivelor intrauterine sau a absorbantelor intravaginale.

Candidoza vulvovaginală (Candida Albicans). Cea mai frecventă dintre infecţiile fungice este întâlnită mai frecvent la femei gravide, femei care au diabet, care utilizează dispozitive intrauterine sau în urma unui trament cu antibiotice;

Trichomoniaza vaginală, este produsă de protozoarul flagelat Trichomonas vaginalis şi are transmitere aproape exclusiv sexuală; ~50% din femeile si 70% dintre barbatii care găzduiesc acest microorganism sunt asimptomatici.

Remedii pentru prevenirea infecțiilor urogenitale sunt numeroase de la o alimentație corectă, o igienă corectă până la suplimente alimentare naturale, etc. Aș vrea să vă vorbesc despre această ultimă precizare deoarece de curând am descoperit că cei de la Ayurmed vin în întâmpinarea tuturor femeilor cu o soluție. Este vorba despre:

Shecure ™ Sirop – Tonic și protector urogenital feminin

Suplimentul alimentar SHECURE Sirop conține plante medicinale ayurvedice care luptă împotriva dereglărilor hormonale, susține fertilitatea și este un excelent tonic al aparatului genital feminin. Contribuie la funcționarea normală a ciclului menstrual (fluxul menstrual normal, stoparea hemoragiilor, refacerea endometrului) și diminuează neplăcerile din perioada premenstruală și menstruală. Echilibrul hormonal menține tonicitatea, troficitatea și sănătatea aparatului genital feminin și urinar reducând astfel riscul apariției unor infecții uro-genitale.

Contribuie la:
– susținerea stării de sănătate și funcționarea normală a aparatului genital feminin;
– funcționarea normală a ciclului menstrual și eliminarea stărilor de disconfort din perioada premenstruală și menstruală;
– menținerea capacității de adaptare a organismului feminin la stres, suprasolicitări, oboseală și conferă o stare de bine prin inducerea calmului și relaxării și obținerea de performanțe fizice și intelectuale;
– echilibrarea nivelului hormonal în premenopauza sau după instalarea menopauzei cu efecte benefice în echilibrul fizic și psiho-emoțional al femeilor.

Modul de utilizare și doza recomandată:
Copii peste 14 ani și adulți: câte 1-2 lingurițe de 2 ori pe zi.
Se administrează cu 30 de minute înainte de masă, minim o luna (optim 3 luni)  Produsul este destinat exclusiv persoanelor de sex feminin cu vârsta de peste 14 ani.
A nu se administra în timpul menstruației!
AGITAȚI ÎNAINTE DE ADMINISTRARE.

Shecure ™ Tablete – Echilibru hormonal natural

Tonic general al aparatului genital feminin, contribuie la normalizarea ciclului menstrual si la eliminarea starilor de disconfort din perioada premenstruala si menstruala. Util in premenopauza sau dupa instalarea menopauzei, prin echilibrare hormonala, cu efecte benefice in echilibrul fizic si psiho-emotional. Previne diminuarea densitatii osoase.

Corpul feminin are o individualitate aparte, de care fiecare femeie trebuie să țină seama atunci când are în vedere îngrijirea sau prevenirea ori tratarea diferitelor boli. Suplimentul alimentar SHECURE tablete conțne plante medicinale ayurvedice care mențin echilibrul hormonal feminin, susțin fertilitatea și libidoul. SHECURE tablete este un excelent tonic al aparatului genital feminin. Contribuie la funcționarea normală a ciclului menstrual (fluxul menstrual normal, stoparea hemoragiilor, refacerea endometrului) și diminuează neplăcerile din perioada premenstruală și menstruală. Susține capacitatea de adaptare a organismului feminin la stres, suprasolicitări, oboseală și obținerea de performante fizice și mentale.

Contribuie la:
– susținerea stării de sănătate și funcționare normală a aparatului genital feminin;
– funcționarea normală a ciclului menstrual și eliminarea stărilor de disconfort din perioada premenstruală și menstruală;
– menținerea capacității de adaptare a organismului feminin la stres, suprasolicitări, oboseală și obținerea de performante fizice și intelectuale;
– echilibrarea nivelului hormonal în premenopauza sau după instalarea menopauzei cu efecte benefice în echilibrul fizic și psiho-emoțional al femeilor;
– apărarea organismului împotriva diminuării densității osoase, asociate tulburărilor hormonale, prin reechilibrare hormonală și aportul nutrițional de vitamine și minerale.

Modul de utilizare și doza recomandată:
Copii peste 14 ani și adulți: câte 1-2 tablete de 2 ori pe zi.
Se administrează cu 30 de minute înainte de masa, minim o luna, optim 3 luni.
Produs destinat exclusiv persoanelor de sex feminin cu vârsta peste 14 ani. A nu se administra în timpul menstruației.

 

19 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *