Fashion

Primul haul Bonprix

Bună dragile mele,

V-am mai povestit că sunt adepta shoppingului online și mai ales în perioada aceasta. Mereu sunt în căutare de site-uri noi și hăinuțe frumoase. De data aceasta am pornit în căutarea unei geci pentru iarnă și am ajuns să adaug în coș și alte piese vestimentare. Cred că toată lumea a auzit de site-ul celor de la Bonprix și câte lucruri frumoase au, de la haine până la articole pentru casă. Ba mai mult am găsit multe reduceri și uite așa s-a format primul meu haul de pe Bonprix.

Canadiană

De foarte mult timp îmi doream genul acesta de geacă/ jachetă/parka/ canadiană, oricare variantă cred că este bună. Faptul că este lungă m-a încântat cel mai tare, eu fiind o persoană super friguroasă am nevoie de haine care să-mi acopere spatele cât mai bine. Este destul de grosuță, gluga este îmblănită și numai bună pentru vremea aceasta. Un alt plus este faptul că vine cu un șnur în talie pe interior și la baza hainei, astfel puteți să o reglați pe corp după placul vostru. Am ales culoarea negru deoarece poate fi integrată în orice ținută, iar materialul este unul superior (58% poliester, 42% bumbac).

Rochie cu volănaşe

În ultimul timp prefer numai rochițele cu volănașe și nici de data aceasta nu am renunțat din a-mi achiziționa una. Am ales o rochiță cu volănașe neagră cu un imprimeu floral foarte simpatic. Este destul de grosuță, astfel mă voi putea bucura de ea în această iarnă, dar și toamna și primăvara. Ce m-a încântat foarte tare au fost mânecile evazate, stil clopot. Am completat ținuta cu o pereche de dressuri negre și o pereche de cizme lungi. De asemenea am considerat că o curea ar fi ideală pentru a-mi pune în evidență talia. Atât materialul, cât și căptuşeala sunt 100% poliester.

Curea western cu cataramă dublă

Am căutat mult timp o curea de genul, dar în același timp nu voiam să investesc foarte mulți bănuți deoarece nu știam cum va arăta integrată în ținute. De cum am primit-o m-am îndrăgostit iremediabil de ea. Deși am luat-o în mărimea 100 (nu știu ce a fost în capul meu) am reușit să o modific și să o port. Cataramele duble îmi plac super mult și dau o notă vintage ținutei.

Voi faceți cumpărături de pe site-ul celor de la Bonprix?

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *