Fashion

Prima comandă pe Femmeluxe

Bună dragile mele,

Pentru că am căpătat curajul de a comanda hăinuțe pe site-uri internaționale am plasat o comandă și pe site-ul celor de la Femmeluxe, FemmeLuxe este un site de haine din Anglia care m-au impresionat prin faptul că expediază foarte rapid coletele. Într-o săptămână am intrat în posesia coletului. Coletul ajunge la poșta locală și fără a mai achita vreo altă taxă. Produsele vin ambalate individual în punguțe astfel nu vor suferi niciun accident pe parcursul transportului.

Am ales 4 piese, 3 perechi de pantaloni și un set sport din două piese. Recunosc că am avut emoții pentru că nu am comandat niciodată pantaloni din afara țării și mai ales fără să-i probez. O să le prezint aleatoriu și o să vă povestesc despre fiecare în parte ce mi-a plăcut și ce nu. Vreau să menționez de la început că înălțimea mea este de 1,73 și am 64 kg. Asta în cazul în care vreți să achiziționați vreun produs să aveți niște repere. În general port mărimea S-M, dar depinde de articolele vestimentare și măsurătorile pe care le dau site-urile. Am mers pe ideea că mai bine sunt mari de mine și le pot modifica ulterior, decât să-mi fie mici și să nu le pot face nicio ajustare.

Set sport din 2 piese

Este primul set de acest gen din garderoba mea pentru că nu obișnuiesc să port treninguri. Tocmai pentru că nu aveam nimic în genul acesta m-am gândit că ar fi o alegere bună. Treningul Camel Crop Loungewear Set – Deanna  este tare fain. Îmi place culoarea, dar și materialul se simte bine pe piele. Mi-am ales marime 12/14 M/L care din păcate îmi este mic. Mai exact bluza este cea ”problematică”, este mult prea scurtă. Pantonii îmi sunt și ei puțin ficși, dar pot fi purtați. Nu am reusit sa fac poze cu el tocmai din cauza bluzei.

Blue Denim Ripped Back Mom Jeans

E cea mai ruptă pereche de jeans din garderoba mea și chiar mi-am dorit-o. Sunt și modelul Momfit cu o talie înaltă, am zis că trebuie să fie ai mei. Abia aștept să vină vara să îi pot purta. Mi-am luat mărimea 10 care este echivalentul mărimii 38 sau M. Materialul pe site pare unul mai gros, însă nu este așa, sunt foarte ușori. Se așează foarte bine și m-a atras modelul, rupți doar în partea din spate.

Teal Belted Tapered Trousers

Această pereche de pantaloni ( trousers) sunt preferații mei, de la culoarea lor superbă până la model. I-am luat în mărimea 10 (M/38) și vin foarte bine. Sunt perfecți pentru o ținută office și nu numai. Au un material foarte ușor și calitativ, iar în completarea lor au o curea superbă din același material. Sunt perfecți pentru primăvară.

Mid Wash Distressed Ripped Mom Jeans

O altă pereche de jeans și tot rupți. Nu știu de ce, dar am simțit să ies din zona mea de confort și să îndrăznesc mai mult. Aceștia sunt mai ”cuminți” decât cei de mai sus. I-am luat în mărimea 10(M/38) și îmi vin foarte bine. Când i-am comandat nu am fost atentă că la talia lor, respectiv au o talie medie și nu înaltă cum obișnuiesc să port. Au un material calitativ și din fericire am nimerit și mărimea acestora.

În afară de acel set sport din 2 piese, de celelalte 3 articole sunt super încântată. Pentru prima comandă eu zic că am făcut niște alegeri foarte bune.

Am pus ochii pe câteva rochițe de tip Corset Dress și și de ce nu un Black Lace Bodysuit care poate fi purtat pe sub orice.

Cum vi se par alegerile mele și care vă plac cel mai mult?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *