bioderma atoderm
Skincare

Poveștile cu Bioderma Atoderm întotdeauna au un final fericit

Bună dragile mele,

Nu mai este o noutate că iubesc toate produsele Bioderma fără nicio excepție. Astăzi vreau să vă vorbesc despre câteva produse din gama Atoderm destinate pielii atopice, uscate. Eu am o piele a corpului foarte uscată în permanență și de aceea trebuie să-i ofer toată hidratarea de care are nevoie.

bioderma atoderm

Bioderma Atoderm – Cremă de mâini și unghii

De cum am primit-o direct în geantă a aterizat. Mâinile mele au de suferit și mai tare în această perioadă aceasta dificilă cu care ne confruntă, din cauza dezinfectantului. Mă întreb uneori cum de mai am piele. Crema de mâini reface filmul hidrolipidic și protejează durabil pielea, întărind astfel funcţia naturală de barieră a pielii.

Bioderma Atoderm- Ulei de duș

Prima dată l-am încercat la o prietenă și m-a cucerit instant. Curăță atât de delicat pielea și o hidratează în același timp. Eu sunt înnebunită după geluri de duș, uleiuri de duș, etc , mai exact mirosul lor mă atrage să-l cumpăr. Dar multe dintre ele îmi lăsau senzația aceea care ”te ține” și nu este tocmai plăcut. Grație formulei exclusive compusă din biolipide vegetale, vitamina PP și brevetul Barrier Skin Therapy™, Atoderm ulei de duș curăță delicat pielea și o protejează de stresul extern. Se găsește în mai multe variante de 100ml, 200 ml și 1l.

Bioderma Atoderm -Stick de buze

Primul meu produs cumpărat de la cei de la Biodeerma a fost balsamul de buze care mi-a plăcut enorm și m-a ținut și o eternitate. Acum am avut ocazia să testez stick-ul de buze care îmi place mai mult doar datorită ambalajului. Cele 2 sunt identice, fac același lucru, însă mi se pare mai practic stick-ul deoarece dozezi exact produsul de care ai nevoie. Atoderm Stick buze reface mucoasa labială uscată sau crăpată. Ingredientul activ extrem de hrănitor, untul de shea, repară și regenerează biologic buzele sensibile şi agresate.

Vouă vă plac produsele din gama Atoderm?

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *