rafturi metalice
Uncategorized

Pot schimba rafturile metalice aspectul unui magazin ?

Bună dragii mei,

Cred că fiecare dintre noi atunci când vrem să achiziționăm un bun și chiar la dobândirea unor relații inter umane ne raportăm în primă fază la aspectul de exterior. Și da, există acea vorbă ”nu judeca o carte după copertă”, însă primul impact este exteriorul. Pentru că există și reversul, ceea ce nu este frumos nu ne atrage. Ei bine, la fel stă treaba și într-un magazin indiferent de categoria sa. Cred cu tărie că cel mai important lucru într-o vânzare este modul în care sunt aranjate lucrurile, aspectul rafturilor metalice, etc.

Un lucru pe care l-am observat este că mulți consumatori cumpără din impuls. Chiar și mie mi s-a întâmplat acest lucru, de ce să nu recunosc. Ce înseamnă asta? Produsele pe care consumatorii nu au avut intenția de a le cumpăra, dar totuși le-au cumpărat pentru că au fost atrași fie de modul în care s-a prezentat produsul, fie de locul unde a fost amplasat.

În acest articol vreau să evidențiez rolul important pe care rafturile metalice îl au creșterea vânzărilor. Și o să vă povestesc din experiențele pe care le-am avut eu de-a lungul timpului. Am fost pusă în ambele situații: aceea de consumator (cumpărător), dar am avut și ocazia de a lucra într-un astfel de domeniu care presupunea rafturi multe, organizare, etc. Consumator fiind de fiecare dată am fost atentă la detalii și am apreciat munca pe care alte persoane o depun în crearea unui ambient plăcut. De la decorarea acestora până la aranjamentul produselor.

În altă ordine de idei, atunci când te aflii în ambele baricade întelegi altfel lucrurile. Și un alt lucru important de care trebuie să ținem cont atunci când dorim să alegem rafturile metalice este calitatea acestora. Nu de multe ori am întâlnit rafturi care la prima atingere s-au rupt, iar produsele distrugându-se.

Categorii de magazine

Făcând un research am descoperit rafturile celor de la Rafturi Metalice de la A la Z. Oferă o gamă variată de produse, rafturi metalice de perete, rafturi metalice de mijloc, rafturi legume-fructe, rafturi din lemn, rafturi de depozitare, mese pentru casa de marcat, sisteme de acces si ghidaj, coșuri plastic și accesorii. 

Magazinele au evoluat de la micile chioșcuri rudimentare din trecut la mall-urile sofisticate pe care le cunoaștem astăzi. În funcție de produsele pe care dorim să le expunem.

Magazinul de cartier este un magazin cu o compartimentație redusă și oferă un număr limitat de produse la suprapreț, cu un sistem de plată și încasare rapid.

În categoria Supermarket segăsește autoservirea care oferă produse alimentare și o gamă limitată de produse nealimentare. Magazinele de tip supermarket folosesc deseori politica prețurilor reduse sau a reducerilor de preț ocazionale. Ca să vă faceți o idee, în această categorie intră: Mega Image, Profi, Penny, etc. În acest caz avem nevoie de rafturi de perete cu 4 polițe

Hypermarketul oferă cantități foarte mari și variate de mărfuri, cu marjă de profit scăzută. Costul de operare putând fi definit drept „o combinație între supermagazine și magazine de tip discount, care vinde o gamă largă de produse alimentare și mărfuri generale la un preț mic”. În acest caz având nevoie de rafturi de perete, dar și de rafturi de mijloc.  

rafturi metalice

Astfel sunt anumite criterii după care trebuie să ne ghidăm pentru a alege exact ceea ce ne este util. De exemplu greutatea produselor pe care dorim să le depozităm este foarte importantă. În funcție de acest criteriu vom lua în prim calcul durabilitatea pe care o oferă.

În concluzie, aspectul pe care un magazin,trebuie să fie să arate bine vizual. Astfel, consumatorul să-și amintească de dumneavostră și totodată să împărtășească cu alte persoane despre experiența avută. Un client mulțumit aduce alți potențiali clienți.

Tu ce rafturi ai alege pentru afacerea ta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *