Skincare

Plasturi anti acnee COSRX

Bună dragile mele,

Acum câteva zile am plasat o primă comandă cu niște plasturi anti-acnee pe care mi-i doream de mult timp, dar de cele mai multe ori nu îi găseam în stoc. Am primit câteva întrebări în legătură cu ei și am zis să scriu un articol să vă dau mai multe informații.

Menționez că eu de ceva timp nu mai am probleme majore cu tenul, în sensul că îmi mai apar din când în când coșuri în anumite perioade ale lunii sau când există vreun dezechilibru, dar nu ceva grav. Acest lucru se datorează faptului că am devenit mai atentă cu nevoile tenului meu și mi-am creat o rutină potrivită. Problema mea este faptul că la apariția unui coș nu mă pot abține să nu îl scot, iar pe langă minunata ”rană” rămân și cu o pată de toată frumusețea care dispare destul de greu.

Am tot văzut în online că există plasturi pentru această problemă. Și am ales să îi încerc pe cei de la COSRX. O mare dilemă: care sunt mai buni, varianta cu scris alb sau roșu? Nu m-am decis și nici nu am căutat prea multe informații, recunosc ( nu faceți ca mine)! Așa că am luat ambele variante.

Plasturi anti acnee Clear Fit Master Patch – COSRX 

Acești plasturi previn și vindeca acneea, nu permit ca aceasta să se infecteze și absoarb impuritățile de la nivelul coșurilor. Produsul este hidrocoloid, ultra subțire și insesizabil sub make-up. Au o textură de gel și vin într-un plic cu 18 plasuri.

Am aplicat pe fața curată, înainte de produsele de îngrijire facială. Este recomandat să nu avem niciun produs aplicat înainte pe față pentru a avea un efect optim. Sunt foarte subțiri și pot fi aplicați chiar și sub machiaj. Eu nu am încercat acest lucru pentru că am preferat să îi folosesc doar peste noapte sau în zilele când stăteam acasă. Au efect anti-acneic, anti-inflamator, antibacterian
Ingrediente: Polyurethane Film, Cellulose Gum, Styrene Isoprene Styrene Block Copolymer, Polyisobutylene, Petroleum Resin, Liquid Paraffin, Tetrakis Methane.
Atenție! Numai pentru uz extern. Daca apar erupții cutanate încetați folosirea produsului și consultați medicul. Păstrați plasturii nefolosiți in ambalajul original. A se păstra într-un loc răcoros și evitați expunerea directa la soare.

Plasturi hidrocoloidali pentru cosuri și puncte negre – Acne PimpleMaster Patch COSRX 

Plasturi sunt de tip hidrocoloid (semipermeabil, impermeabil pentru microorganisme si apa) și permite ca zona în care s-a realizat extracția să fie protejată de impurități, bacterii și previne viitoarele infecții. Aceștia accelerează vindecarea și menține umiditatea pentru a nu permite ca punctele negre/albe sau cosurile sa reapară. Sunt hipoalergenici și pot fi folosiți pe tenul sensibil. Au o textură de gel și vin într-un plic cu 24 de plasturi de diferite dimensiuni. Puteți alege ce dimensiune se potrivește (7mm, 10mm, 12mm), aplicați și lăsați să acționeze peste noapte.

Și în cazul acestor plasuri înainte de aplicare trebuie să curățați și uscați zona vizată, aveți grijă să nu rămână urme de apă sau produse cosmetice. Nu aplicați tratamente pentru hidratare pe porțiunea de piele unde doriți sa aplicati plasturele. Alegeți ce dimensiune se potriveste (7mm, 10mm, 12mm), aplicați si lăsați să acționeze peste noapte.

Ingrediente: Cellulose gum, Styrene Isoprene Styrene Block Copolymer, Polysobutylene, Petroleum Resin, Polyurethane Film, Liquid Paraffin, Tetrakis Methane.

COMPARAȚIE

Personal îmi place mai mult varianta cu scris negru deoarece acționează asupra coșului fără a-l drena. Cei cu scrisul roșu necesită drenarea coșului, iar ulterior aplicarea plasturelui. Dar chiar și așa am observat că nu mai rămân petele care erau atunci când ”măcelăream” coșul.

Menționez că acești plasturi i-am cumpărat eu și nu este o colaborare cu acest brand.De asemenea, am văzut că mai sunt 2 variante ale plasturilor de la COSRX pe care intenționez să-i achiziționez în viitor. Sper că v-a plăcut acest articol și îl găsiți util.

Voi ați folosit astfel de plasturi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *