Fashion

O nouă comandă pe Femmeluxe

Bună dragile mele,

Cum v-am spus și în ultimul articol, m-a prins valul de a comanda obiecte vestimentare online. Și nu orice site, un site din Anglia. Prima comandă de pe site-ul celor de la Femmeluxe a fost un succes. Cele 2 perechi de jeans și o pereche de trousers mi-au plăcut foarte mult și sper să le port cât mai curând.

Pentru a doua comandă nu aș putea spune același lucru deoarece am avut câteva mici dezamăgiri. De data aceasta am ales 2 tricouri și 2 pulovere.

White Basic Oversized Rolled Sleeve Top

Prima piesa vestimentară este un tricou alb simplu pe care mi l-am dorit tare mult. Am ales mărimea 8(S), iar materialul este foarte bun. De ce am ales această piesă? Pentru că poate fi combinat cu orice altă piesă vestimentară, fie cu jeansi, pantaloni, fie cu fustă sau chiar un sarafan. Cu alte cuvinte poate fi purtat cu orice și ne va scăpa de orice problemă atunci când ”nu avem cu ce să ne imbrăcăm”.

Product Image

Beige ‘Babe’ Slogan Print Crew Neck T-Shirt

Acest tricou l-am ales pentru culoare, mi-a plăcut tare mult acest bej. Deamăgirea mea a fost materialul, este dintr-un fel de elastan care totodată îl face greu și vine ușor inestetic. Îl văd potrivit cu o pereche de jeans. Mărimea aleasă de mine este S/M (8/10) și îmi este ușor lărguț, cred că din cauza materilului.

Product Image

Black Roll Neck Cropped Knitted Jumper

Această piesă am așteptat-o cu sufletul la gură aș putea spune. Este un pulover superb oversize, dar când am primit comanda m-a dezamăgit teribil. Puloverul are un material foarte fain (singurul lucru care mi-a plăcut la el). Problema sa este lungimea sa, dar și lungimea mânecilor. Este foarte, foarte scurt ca și lungime ceea ce îl face imposibil de purtat. Mânecile sunt foaaaaarte lungi și largi, un alt minus. Cred că aș putea să îl port doar cu un maiou pe sub, iar mânecile să le mai tai pentru că am încercat să le întorc dar se văd foarte urât. L-am comandat în cea mai mică mărime S.

Black Roll Neck Cropped Knitted Jumper - Alva

Black Mesh Tie Bow Front Ribbed Frill Top

Eu chiar nu am în garderoba mea piese de culaore neagră așa că și acest pulover l-am ales negru. Mi-a plăcut tare mult detaliul, mai exact funcița aceea de la baza gâtului care dă o notă de eleganță în orice combinație ai purta acest pulover. De asemenea nu au trecut cu vederea nici mânecile evazate, un alt detaliu care mi-a plăcut mult. Are un material ușor și moale, este perfect pentru perioada primăverii. Am ales mărimea S/M (8/10)

Black Mesh Tie Bow Front Ribbed Frill Top - Valente

Următoarea mea comandă va conține cu siguranță un Corset Dress și Black Lace Bodysuites. Vă îndemn și pe voi să aruncați o privire pe site-ul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *