Beauty

My burberry blush

My burberry blush este un parfum cu aromă florală, precum o explozie spumoasă, amețitoare, o nouă apă de parfum spumantă și intens feminin. Inspirat de grădinile din Londra în prima lumină a zilei, pe măsură ce florile înfloresc cu o explozie plină de energie. Ultimul parfum sosit în familia Burberry, My Burberry Blush emana un miros strălucitor, proaspăt și o stare de spirit încrezătoare, jucăușă și energică.

Notele de top: rodii glazurate și lămâie

Notele de mijloc : geranium, mere clare si petale de trandafir

Note de bază: acord de iasomie și wisteria

Sticla este animată cu o nuanță feminină și sofisticată de roz, reflectând caracterul încrezător și spiritul noului miros. Detaliile de design ale semnăturii Burberry rămân cu o umbră mai ușoară. Cu aspect de corn,inspirat de butoanele trenciului Burberry. O fundiță de gabardină legată în jurul gâtului sticlei, onorează țesătura rezistentă.

Ca și în cazul Burberry Eau de Parfum, Eau de Toilette și My Burberry Black, clienții vor putea să-și personalizeze sticla de 90 ml de Burberry My Blush cu până la trei inițiale prin serviciul de monograme disponibil la Burberry.com și în magazinele selectate Burberry și en-gros.

My Burberry Blush este disponibil în 90ml, 50ml și 30ml.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *