mugcake
Lifestyle

Mug cake cu produse Sano Vita

Bună dragile mele,

Zilele trecute am primit o provocare de la Sano Vita în colaborare cu Answear.ro. M-au provocat să surprind persoana iubită într-un mod inedit, cu ajutorul bunătăților trimise de ei, produse sănătoase, fără zahăr adăugat. Și asta nu este tot, mi-au mai trimis și un voucher utilizabil pe site-ul answear.ro. De îndată ce am primit voucherul am mers pe site și am plasat o comandă.

Mai jos vă las o poză cu bunătățile primite de la cei de la Sano Vita.

Cui și cum doresc să fac o surpriză romantică?

Iubitului meu, pentru că este mereu lângă mine și mă susține în tot ceea ce fac. Cât despre surpriză am stat puțin să mă gândesc și am încercat o rețetă pe care eu am mai încercat-o acum câțiva ani, dar lui nu i-am făcut-o niciodată. Rețeta propriu-zisă este folosită și pentru brioșele cu ciocolată. Pentru că am uitat să cumpăr hârtiile acelea pentru brioșe am fost nevoită să improvizez și astfel i-am dat și o altă denumire. Au fost la fel de delicioase.

Ingrediente:

 • 200 gr făină
 • 350 gr iaurt
 • 200 gr zahăr
 • 150 unt rece
 • 80 gr cacao (eu am folosit pudră de roșcove de la Sanovita)
 • 4 ouă
 • 1 esență vanilie
 • 1 linguriță rasă bicarbonat
 • 1 linguriță rasă praf de copt
 • un praf de sare
 • opțional fructe

Pentru început am amestecat toate ingredientele uscate cu un mixer, respectiv făina, zahărul, pudra de roșcove, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Am ales să folosesc în loc de cacao pudră de roșcove de la Sano Vita, denumită și Karob, deoarece este mult mai sănătoasă, este recomandată chiar și copiilor, întrucât aceasta nu conține cofeină, gluten, lactoză sau colesterol. În plus pudra de roșcove este bogată în minerale, fibre alimentare și calciu. Ulterior am adăugat untul și am amestecat pănă când compoziția avea textura pesmetului. Apoi adăugăm și restul ingredientelor: ouăle, iaurtul și esența de vanilie. Mixăm din nou până obținem o compoziție omogenă. După ce compoziția este gata adăugăm în forme de ceramică sau pur și simplu direct într-o cană. Eu am folosit și câteva vișine în interiorul lor, dar voi le puteți servi și simple sunt foarte delicioase oricum. Le vom da la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 15-20 de minute.

Când vreau mai mult dulce, mie îmi place să le consum cu sos de caramel sau . Aveți rețeta aici.

mugcake
De asemenea, am pentru voi o mare surpriză, mai exact un concurs. Aveți șansa de a câștiga un coș plin de bunătăți, alături de un voucher de 50 de lei, utilizabil pe site-ul Answear.ro. Vă puteți înscrie aici și aici
Mai am pentru voi un cod de reducere de -15% pe site-ul http://www.sanovita.ro, utilizând codul „ANSWEAR” 

25 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *