Health

Mireasmă, tihnă și vigoare de la Fares

Bună dragile mele,

Eu nu sunt o iubitoare de cafea, dar cred că v-am mai povestit că sunt o MARE iubitoare de ceaiuri, iar acum în anotimpul rece doar de asta am nevoie. Preferatele mele sunt cele de la Fares. De curând s-a lansat noua gamă de ceaiuri premium perfecte pentru perioada de acum. Spun premium deoarece s-au gândit la toate detaliile, de la ambalaj până la arome, îmbrăcate în straie de iarnă și nu numai. Am avut ocazia să testez și să-mi aleg și am ales și un preferat.

Mireasmă

Rețetă originală românească cu busuiocEste un ceai de răsfăț, cu gust aromat, de băut pe îndelete. Aroma de busuioc se simte puternic, iar lămâia vine armonios în completarea ceaiului. Are chiar o aromă ușor picantă. Conține: Busuioc 40%, arome naturale, coji de lămâie 20%, Frunze de rooibos, ulei esențial de lămâie 4%, coji de lime, cuișoare.

Ceai Mireasma cu busuioc si lamaie, 20 plicuri, Fares

Vigoare

Sau mai bine zis energie într-o ceașcă cu ceai. Ceaiul este o combinație de două arome diferite. Nota picantă a ghimbirului se îmbină armonios cu gustul dulce-acrișor al măceșelor. Amestecul potrivit pentru mai multă energie pe parcursul zilei. Un ceai perfect care ne ferește de virozele sezonului rece datorită beneficiilor ghimbirului. Conține: flori de hibiscus, frunze de rooibos, scortisoară, măcese 10%, aromă naturală, cuișoare, rizomi de ghimbir 1%, ulei esențial de mandarine.

Tihnă

Știți momentele acelea de liniște după care fiecare din noi tânjim la sfârșitul unei zile zgomotoase și agitate? Ei bine acest ceai cu gândul la asta mă duce, la liniștea sufletului, a minții, la relaxare. Rețeta are la bază cea mai folosită plantă a românilor – mușețelul ce se îmbină armonios cu aroma petalelor de trandafir. Ceaiul este unul foarte parfumat. Conține: flori de mușetel 43%, arome naturale, frunze de rooibos, coji de lime, cuișoare, petale de trandafir 1%, ulei esențial de mandarine. Un mic secret: dintre toate acesta mi-a plăcut cel mai mult.

De menționat faptul că infuzia este 100% naturală. Ceaiurile lor nu conțin arome, coloranți sintetici și aditivi.

Cei de la Fares mai au 2 sortimente: Simțire și Armonie, pe care urmează să le încerc. Conțin o nebunie de arome care vă vor încânta simțurile.

Care sunt ceaiurile voastre preferate de la Fares?

Acest articol a fost scris pentru proba 15, SuperBlog.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *