Make-up

Melkior x Alexia Eram- rujul Made With Love

Bună dragile mele,

În data de 14 februarie a avut loc o nouă lansare a celor de la Melkior. De data aceasta a fost o colaborare împreună cu Alexia Eram. Împreună au creat un ruj lichid mat într-o nuanță superbă, perfectă pentru oricine.

Se știe că produsele Melkior sunt preferatele mele și le recumpăr cu drag de fiecare dată. Și nici de data aceasta nu s-au lăsat mai prejos.

Povestea din spate

Povestea din spatele rujului este simplă, Alexia Eram și-a dorit foarte tare un produs ce poate fi purtat de oricine, chiar dacă nu adoptă machiaj. Un ruj îl poate folosi oricine fără a avea cunoștințe în domeniul make-up. A ales o culoare superbă de roz ce poate fi purtat în orice moment al zilei, indiferent de ocazie. Alexia s-a ocupat de toate detaliile textură, culoare, parfum, ambalaj, design și astfel a luat naștere RUJUL LICHID MAT ALEXIA .

Matte Liquid Lipstick Alexia e un produs pe care îl folosesc fetele și femeile în fiecare zi, un ruj excepțional. Culoarea este paspartu, exact ce-și doresc ele, un roz superb, care va deveni, cu siguranță, un best seller. Este un ruj lichid mat foarte rezistent, care nu migrează, care nu usucă buzele, care are o formulă foarte bine aleasă de Alexia împreună cu chimiștii Melkior.

Mai jos vă las declarația Alexiei despre rujul său:

MELKIOR: Cum ai primit propunerea de la Melkior de a avea un ruj cu numele tău?

ALEXIA: Wow! Mi se pare foarte cool să am un produs excepțional cu numele meu! Și cu semnătura mea! Cred că oricine și-ar dori să aibă un produs personalizat. Și, în plus, să fie exact cum vreau eu, culoare, model, design. Este o colaborare unde eu am hotărât exact ce vreau, așa că am contribuit la alegerea modelului, mirosului, culorii, structurii, designului. Și îmi place foarte mult ce am obținut!

MELKIOR: Cum ai ales culoarea rujului?

ALEXIA: Rozul este culoarea mea preferată și am vrut să împart cu ceilalți un produs în culoarea mea favorita.

MELKIOR: Ce ți-a plăcut cel mai mult în această aventură?

ALEXIA: Când am pus produsul în flacon, e o senzație de neegalat. Am fost în fabrică, am stat la mașină și am umplut flaconul. Super tare!

MELKIOR: De ce ai ales ruj și nu ai ales un alt produs cosmetic?

ALEXIA: În primul rând, trebuie să spun că eu nu știu să mă machiez ca un profesionist, de aceea nu as fi putut să lansez acum un produs pe care nu aș fi știut să-l folosesc corect. De exemplu, un fard de pleoape. Rujul îmi place foarte mult, îl folosesc des, îmi plac la nebunie toate rujurile mate și am vrut sa am culoare mea pe care să o port zilnic. Nu toate fetele de 12 – 18 ani știu să se machieze, dar poartă în geanta un ruj potrivit.

MELKIOR: Daca ai vrea să-l prezinți unei prietene, cum i-ai spune că este rujul tău?

ALEXIA: Cel mai tare ruj lichid mat și cel mai rezistent! Sunt fericită că l-am creat! Poartă-l și tu! MelkiorXAlexia – rujul Made With Love!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *