Beauty,  Make-up

Melkior Mascara Waterproof

Bună dragile mele,

Putem spune cu brio că prima lună de vară e pe sfârșite. Când spunem vară, spunem soare, plajă, mare, într-un cuvânt distracție.

Când spui mascara, spui gene fabuloase; dar dacă este și waterproof, atunci este timpul pentru distracție! De ce? Pentru că mascara este produsul cel mai râvnit dintr-o trusa de machiaj. El te ajută să trișezi atunci când ești obosită sau tristă, fiindcă adaugă contrast privirii și pune accent pe aceasta, iar celelalte semne de oboseală nu se mai observă. Fără doar și poate, toate femeile sunt dependente de mascara Este produsul care se aplică cel mai ușor, oferă culoare tenului, înfrumusețează aspectul acestuia și inspiră eleganță.

E foarte ușor să alegi o mascară obișnuință pe perioada iernii, însă în zilele călduroase situația se schimbă din cauza factorilor externi de mediu. Iată, aici intervin căldura din exterior, căldura degajata de corpul tău, implicit deshidratarea. Prin deshidratare, elimini foarte ușor săruri și minerale care au o importanță deosebită atunci când vorbim despre rezistența machiajului. Astfel, pe perioada călduroasă de primăvară sau vara ai nevoie de mascara waterproof!

Cei de la Melkior au făcut o super lansare. Da, ați ghicit este vorba despre o mascara waterproof perfectă pentru acest sezon. Sincer îl așteptam de mult timp. În ultimul an am cumpărat și recumpărat mascara de la ei, iar cel waterproof s-a lăsat așteptat, dar este un must-have. De ce spun asta? Pentru ca este produsul care te scoate din anonimat chiar si atunci când nu ai nimic altceva aplicat pe ten, te înfrumusețează chiar și pe perioada călduroasă de vară și rezistă foarte bine împotriva sebumului excesiv cauzat de căldura (indiferent de tipul de piele).

Nu sunt adepta machiajului la plajă pentru că produsele de machiaj aplicate pe piele atunci când vrei să stai la soare acționează ca un scut între piele și mediul extern și nu permit epidermei să respire. Tenul transpira, iar umezeala acumulată se fixează între piele și machiaj (de exemplu, fond de ten, corector). Astfel, porii rămân blocați, motiv pentru care îți vor apărea diverse coșuri sau puncte negre. De aceea folosesc doar creme cu factor de protecție care să acționeze împotriva radicalilor liberi. Însă mascara nu afectează cu nimic tenul.

Îmi place tare mult deoarece alungește și oferă volum fără să încarce sau să lipească genele. Rezistă foarte bine, într-un cuvânt face ce promite. Mascara Waterproof de la Melkior se găsește aici . Are o cantitate considerabilă de produs de 12,5 ml, iar prețul recomandat este de 44,90 lei

Un comentariu

  • Trandafir Mihaela Anabela

    fain rimelul, pretul e cuk e, dar merita banui… nu am mai avut de mult rimel waterproff.. dar nici cu piscinele nu ma omor… 😅

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *