Make-up

Mascara Med – Make-up și îngrijire pentru genele tale

Bună dragile mele,

Câte dintre voi v-ați dorit gene lungi, dese și alungite și în același timp să fie și îngrijite? Întreb asta pentru că nu cred că există femeie să nu își dorească să ajungă la acest efect natural, fără alte trucuri. De curând am descoperit o nouă inovație în materie de îngrijire al genelor. Care este secretul? MASCARA MED ce conține ingrediente active:

  • precum keratina, care întărește genele naturale și le hrănește în profunzime, conferindu-le flexibilitate
  • pantenolul, pentru îngrijire intensivă.

Genele tale naturale vor fi mai lungi, mai definite, cu volum, de un negru intens, în timp ce substanțele hrănitoare din formulă vor susține procesul natural de creștere al acestora, aplicare cu aplicare. Astfel, cu un singur produs te bucuri de îngrijire și make-up zi de zi.

Fiecare aplicare reprezinta o sursa nutritiva pentru gene! Ingredientele pătrund în cuticula genelor, hrănindu-le cu nutrienți ce vor stimula procesul natural de creștere.

În funcție de rezultatul pe care dorești să îl obții, MASCARA MED este disponibil în două variante: Classic și XL- Volume.

 MASCARA MED CLASSIC

Este potrivit pentru un make up natural de zi, dacă nu îți dorești un efect dramatic al genelor. Dacă deja te bucuri de gene lungi și nu ai nevoie de prea mult volum.

 MASCARA MED XL-Volume

În cazul în care vrei să obții gene cu volum rapid, atunci MASCARA MED XL-Volume, care din doar câteva aplicări oferă de 7 ori mai mult volum, este alegerea inspirată.

Orice ai alege genele tale vor fi mai lungi, mai dese, îmbrăcate într-un negru intens, în timp ce nuanța naturală va deveni mai intensa cu fiecare utilizare.

În timp ce tu îți vei admira în fiecare zi în oglindă privirea seducătoare, MASCARA MED poate fi aliatul tău de încredere. Conferă frumusețe și îngrijire de lungă durată cât ai clipi din gene. Uită de extensii de gene și alege să privești cu încredere vara aceasta mizând pe frumusețe naturală.

Produselor MASCARA MED sunt disponibile exclusiv în farmacii și aici. Preț recomandat între 35-42 lei

13 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *