Make-up

Machiajul perfect cu L`Oreal Make-up

Bună dragile mele,

Fiecare femeie viseaza la o mascara care să îi ofere gene bogate, alungite și cu efect intens de gene false sau la un corector cu putere mare de acoperire pentru a masca cearcănele, imperfecțiunile pielii sau de ce nu la un ruj ultra mat în tendințele din ultima perioadă.

După cum bine știți cei de la Buzzstore au campanii tare faine, dar de data asta pot spune că s-au întrecut pe ei înșiși. Am aplicat pentru campania L`Oreal Make-up și din fericire am fost și aleasă. Am fost foarte surprinsă deoarece nu mă așteptam să fiu extrasă poate și din cauza faptului că nu era un număr foarte mare de locuri.

Ce conține kitul?

  • Mascara Bambi Eye False Lash
  • Corector Infaillible More than concealer
  • Ruj L’Oreal Color Riche Ultra-Matte Nude Lipstick 03 No Doubts
  • Ruj L’Oreal Color Riche Ultra-Matte Nude Lipstick

Mascara Bambi Eye promite să ofere acel efect de ochi de căprioară cu niște gene foarte lungi. Am tot văzut acest produs foarte lăudat prin online și chiar voiam să îl încerc. Peria este preferata mea făcând aplicarea foarte ușoară. Este un produs rezistent, nu curge, nu se transferă și cel mai important nu încarcă genele. Poți să obții un look foarte natural și punând accentul pe ochi . Curbeaza ușor și dă volum intens genelor tale pentru un efect de gene false și privire instantaneu mai amplă.

mascara bamby eye

Corector L’Oreal Paris Infaillible More Than Concealer are o formulă rezistentă 24H cu super putere de acoperire. Datorita aplicatorului kingsize (2x ori mai mare decat un aplicator obisnuit de concealer) se poate aplica atât în zona ochilor, cât și pe întreaga față. Textura lejeră se transformă într-o peliculă ultra-fină. Nu usucă tenul și nici nu încarcă tenul, ba chiar ofeă tenului tău un aspect natural și hidratat. Nu este necesară aplicarea unei cantități mari de produs.

concealar

Ruj L’Oreal Paris Color Riche Ultra-Matte este prima gamă de rujuri ultra-mate, ultra-confortabile de la Color Riche. Conțin pigmenți puri de culoare speciali pentru intensificarea culorii. Această gamă conține nuanțe naturale de nude potrivite oricărei nuanțe de piele. Formula ultra-mată, dar in acelasi timp textura cremoasă ce nu usuca buzele. Nuanța 02 No Cliche este perfectă pentru un look de zi, iar culoarea 09 No Judgement este perfect pentru o seară în oraș.

no doubt
07

Sunt niște produse foarte faine care nu trebuie să lipsească din kitul nici unei femei. Cu ajutorul lor veți obține un look natural de zi, dar și un look de seară.

Care sunt produsele voastre de la L`Oreal?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *